Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strana mírových revolučních tradic - SMRT

Od: hruska* odpovědí: 8 změna:

Co to je za stranu? Kandidují vůbec někde nebo jenom píšou recesistické básničky naTwitter? Kdybych na ně na Twitteru nenarazila, ani nevím, že existují. Když jsme měli doma volební lístky, pročítala jsem zkratky politických stran a hnutí kandidujících v ČR a Tihle tam nikde nebyli. Znáte je někdo nebo u vás někdy kandidovali?
Tady je odkaz na twitter. stránku: twitter.com/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V seznamu stran a hnutí na webu ministerstva vnitra nejsou (ale jsou tam všelijací výživní exoti.)

aplikace.mvcr.cz/...

len*
hodnocení

0x

Není to žádná politická strana, jedná se o štědře placenou "recesi" ze strany USA, kde vyhradili obrovské částky na "informační válku". Věřit mi samozřejmě nemusíte, což na věci nic nemění...

Dnes ráno jsem cestou do práce na kole zmokl. Myslím, že za to taky můžou USA *zed*

mmch ten jejich twitter jsem si dal do sledování, dobrá a vtipná parodie.

ben®

jethro - to ne. Počasí u nás (jako vše ostatní) ovlivňuje přeci pan Kalousek .

@ben - Mě ne! *smich*

ben®

jedubabicka - dnes u nás pan Kalousek udělal sluníčko, ale soused mu vyčítá, že i silnější vítr. Takže, zase špatně a opět se nezavděčil .

mrvce

Babičko, prosím si ještě tu o Sorosovi a vodních chemtrails *tanec*

still10k*
hodnocení

0x

Celkem hezké básničky, nelze upřít básnické střevo :) Pročetl jsem toho asi polovinu a podle mne je to dílo nějakého piTomiova fanouška.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]