Nejste přihlášen/a.
Mnoho stránek je uděláno vzhledově a technicky správně, vše by mělo teoreticky fungovat, ale ono to prakticky nefunguje? Kde je chyba? Tyto stránky jsou mrtvé, co je to živá stránka? Život to je napětí mezi protikaldy, je to jako sledování filmu, jakmile by scéna diváky mohla nudit je zde změna a nějaká akce. Proč zanikají veliké civilizace? Příčina je stejná, civilizace se stali mrtvými protože elita, umrtvila možnost změn pomocí svatých dogmat. Je třeba nestát na místě a jít dále, život je řeka složená z událostí, co bylo to bylo, dnes bude vše jinak.
GVKB
Také jsem ihned zaznamenala, že vlastně pokládáte otázky "neotázky". Je to takové dost jalové, nedomyšlené. Pochybuji, že jste zde tolik let, jak uvádíte. Váš styl je lehce rozpoznatelný, takže bychom věděli, o koho se jedná, i kdybyste změnil nick, jak píšete.
A za další by mne zajímalo, proč si třeba zrovna odpověď na tuto otázku, sám nenajdete na internetu? Je to přece jednoduché. To jste tak líný si to vyhledat sám? Asi ano. Pak ale nechápu, proč jste založil tuto otázku.
Jsou uživatelé líní hledat na internetu?
Zdroj: poradte.cz/...
Vidím, že jsme se shodly, před chvilkou jsem se pod otázkou ohledně finanční negramotnosti rozvojových zemí zeptala na totéž...
Ivzes, já si myslím, že ho to za chvíli přestane bavit. On stejně jen položí otázku, a už se o ni téměř nezajímá. Podle mne mu stačí vidět, kolikrát byla navštívena. Kdyby to ale byly zajímavé otázky, tak proti tomu nic nemám, protože odpoví ostatní a můžeme se také něco dozvědět. Jenom mi vadí jeho arogance a domýšlivost. Kdyby "ubral páru", tak je to v pohodě. No uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Ale jestli bude jenom "rejpat", tak za chvíli poleze všem na nervy.
Technická stránka je jenom základním předpokladem, aby stránka mohla správně fungovat. Vzhled je podružný (nemá na funkci vliv). Ani jedno nelze přeceňovat. Tím nejdůležitějším, co přivádí návštěvníky (tedy život) je kvalitní obsah > tzn. vlastní obsah, pokud možno bez pravopisných a stylistických chyb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.