Nejste přihlášen/a.
Zase sázím na kušenosti nemocných,nechci s každým problémem jezdit do nemocnice.
Mám sádru od 19.3. končí těsně pod kolenem,je nechodící.Nyní již tak tři dny mi to při sezení otéká ,mezi koncem sádry a kolenem. po ulehnutí se to ale srovná.prsty dole v sádře neotékají.tak nevím,třeba se to nějak srovná,noha mě nebolí.
Když sedíte máte nohu na zemi? To by vysvětlovalo otok, Máte nechodící sádru a s tou se předpokládá, že pacient bude mít při sezení nohu nahoře nebo bude přímo ležet. Asi couráte o berlích po bytě (jako každý) a to se noze nelíbí. Omezte pobyb, cvičte na lůžku zdravou nohu.
@karlosdos - Když jse volal dotaz do nemocnice,řekli mi, přijďte si na tramatologii.To je opravdu dobrá rada.
To je ta nejlepší rada, jakou vám mohla nemocnice na telefonicky dotaz dát.
Kdyby vám dali jinou a noha se zhoršila, to by byl kravál, jak blbě poradili.
Podle toho jak se na to díváte,někdy je lepší rada po telefonu,než věčný ježdění do nemocnice. U mě je to o neinformovanosti,nikdo mi nic neřekne,hodí mě domú na 6 týdnů nechodící sádru a pomoz si jak umíš! Přece to chce nějakou péči,když je člověku 65let. něco jiného je 30letý mladík.U mě se to vrší od úrazu 10.3. urgentní příjem divoký,chození po svých na RTG,potom domů,v pondělí zase na operaci,za dva dny domů.Mezi tím teploty kašel,volání lékařky domů. Tak toho mám už dost.
@karlosdos - Podle toho jak se na to díváte,někdy je lepší rada po telefonu,než věčný ježdění do nemocnice.
Přesně - "podle toho jak se na to díváte". Lékař v nemocnici se na to dívá tak, že poradit pacientovi, o kterém nic neví a kterého nevidí, po telefonu, by ho taky případně mohlo stát místo.
Jste nechodící, nemáte se jak dopravit do nemocnice - požádejte vašeho lékaře o návštěvu doma.
To je krásné,já ani nevím,jestli můžu.Už u mě byla moje lékařka,ale to prošení.Prosli jsem já i manželka po telefonu.Podle toho také ta návštěva vypadala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.