Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Teď mám mazanec s Penny a je nic moc. Nedávno jsem měla z Alberta a ten byl lepší. Který myslíte, že je nejlepší kupovaný? Kde ho kupujete? Děkuji za odpovědi.
Souhlas, taky jsem měl Lidlovský a byl skvělý. On ten Lidl má z minulosti tak trochu špatnou pověst, jako supermarket pro socky, ale podle mě, z toho, co tu máme, je to ta nejlepší volba. V potravinách i v non-food.
Zrovna si pochutnáváme na domácím mazanci, pokud jsem mela možnost ochutnat kupovaný /v nemocnici/ byl strašně suchý. Znájmí vánočky a mazance kupují, nikdy mne nenapadlo se zeptat, odkud je mají, tak vlastně neporadím.
Ten z Penny je takový, jako by ho udělala špatná kuchařka. Je suchý a bez chuti. Akorát slepice by si pochutnaly nebo kačeny.
Jsme asi divní ale mazanec u nás nikdo nejí, kupujeme vánočku v jedné pekárně, stojí 55,- a je výborná.
Vánočka a mazanec je přece ze stejného těsta, tedy chuťově totožné, akorát tvar je trošku jiný. Asi jako rohlík a houska.
Zkuste ten můj recept. Zrovna jsem se vrátila od známých ze slavnosti, jejich babička je cukrářka a jaké ta umí věci. Ovšem oproti mému mazanci byl ten její... no odpadky. To se nedá srovnat.
Já jsem trochu lenivá, no upřimně, na vozíku se dost blbě peče, něco sice zvládnu ale pak ten úklid kuchyně a umytí vozíku nestojí za tu práci.
Mojí babičce bylo 90 a stále trvala na tom, že si mazanec upeče, dělala si malý a pekla ho v remosce, byl výborný. Jinak bychom jí upekli, ale nechtěla ani slyšet a kupovatý už vůbec ne.
Jinak jste to pochopila, než jak já to myslela. Jak mi nechutnají, tak je moc jíst nebudu, a proto zhubnu. Tak jsem to myslela. Kdyby mi chutnaly, tak se po tom zapráší. Jak je výborná zmrzlina Carte dor. Kdybych jí koupila, tak bych měla chuť jí sníst celou.
Teď běží často reklama v TV na novou zmrzlinu Carte dor, jak Chantal Poullain v ní mluví. To musí být dobrota.
nikc, to se teda povedlo aby bych si měla "přešlápnout". Možná bych je trochu usušila a u nás bych zašla k řece a nakrmila kachny či labutě i když to není pro ně ideální potrava.
V Praze jsou nutrie přemnožené. Nedávno to psali v Metru novinách. A já je tam viděla. Lidé je tam chodí krmit. Už jen když jsem na ně seshora koukala, tak oni koukali na mě a čekali, že jim něco hodím. Jsou to mackové vyžraní.
Slyšela jsem od různých lidí, že když si zakrojí mazanec či vánočku, namažou to máslem nebo zavařeninou, ještě bych jim poradila namazat Nutelou, to by teprve byla kalorická bomba. Ale zase se tím dají vylepšit ty kupované suché. Naštěstí dělám vláčné. Ale zajímavá věc, znám několik moc šikovných "děvčat", vyrábějí na Vánoce neuvěřeteně krásné a miniaturní cukrovíčka, umí uvařit výborná jídla, ale vánočku či bochánek...to se jim zdá náramně složité a přestože se jim blíží důcchodový věk, teprve se chystají, že by to snad někdy zkusila, ale já vím, že nezkusí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.