Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který kupovaný mazanec je nejlepší?

Od: nikc® odpovědí: 32 změna:

Zdravím. Teď mám mazanec s Penny a je nic moc. Nedávno jsem měla z Alberta a ten byl lepší. Který myslíte, že je nejlepší kupovaný? Kde ho kupujete? Děkuji za odpovědi.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amo
hodnocení

4x
Koupila jsem dva máslove s mandlema v Lidlu a jsou moc dobre. V Albertu prodávali obyčejný s rozinkama, je ale takový suchý, nic moc i kdyz levnejši. Lidl je zkrátka vzdy lepši volba.

Souhlas, taky jsem měl Lidlovský a byl skvělý. On ten Lidl má z minulosti tak trochu špatnou pověst, jako supermarket pro socky, ale podle mě, z toho, co tu máme, je to ta nejlepší volba. V potravinách i v non-food.

nikdo*

Lídl má stejného majitele jako Kaufland.

hodnocení

Kaufland má taky dobrý mazanec prý. Akorát z Penny nebyl dobrý.

nikdo*

Kaufland určitě dobré mazance nemá. jak tam chodíme nejvíc nakupovat, tak mazanec nebo vánočku, nebo chleba ani náhodou.

patronka*
hodnocení

3x

Kupovaný nevím, ale dá se udělat i zapletený, skoro jako vánočka. :)

Který kupovaný mazanec je nejlepší?
hodnocení

Ty jsou patronko krásné a určitě dobré.:)

Příště zkusím ty zapletené, vždy dělám hlakdké, alespon by byla změna *tanec*

hodnocení

2x

Zrovna si pochutnáváme na domácím mazanci, pokud jsem mela možnost ochutnat kupovaný /v nemocnici/ byl strašně suchý. Znájmí vánočky a mazance kupují, nikdy mne nenapadlo se zeptat, odkud je mají, tak vlastně neporadím.

hodnocení

Ten z Penny je takový, jako by ho udělala špatná kuchařka. Je suchý a bez chuti. Akorát slepice by si pochutnaly nebo kačeny. *mnam*

hodnocení

Ještě holubové by si na něm pochutnaly.

pb®
hodnocení

2x
To bohužel nikdy nezjistím, neb peču svůj. Máme tak dobrý recept po babičce, že ohrnuju nos i nad jinými domácími mazanci. Je to jednoduché, rychlé a levnější než kupovaný. Výsledek chuťově nesrovnatelný. Schválně to zkuste. 100g cukru, 100g másla, 2 žloutky, 500g polohrubé mouky, 200ml mléka, pytlík instantního droždí, rozinky(v rumu), mandle. Kdo chce, může se strouhat s citrnovou kůrou. Mléko přidávat opatrně, aby těsto nebylo moc řídké a droždí pořádně rozmíchat v mouce. Málokdy zbyde do druhého dne, většinou to doslova sežereme ještě teplé.
hodnocení

Pb nemám troubu, jen malou remosku. Ale zrovna v ní mám jídlo. Takže budu bez mazance. *hi*

hodnocení

Mazanec mám, ale ten ne moc dobrý.

diass
hodnocení

2x

Tomu domácímu se žádný kupovaný nevyrovná ! Kupovala jsem v různých obchodem i na farmářských trzích a teď již něolik let peču doma. Je to o polovinu levnější a o sto procent lepší.

nikdo*
hodnocení

1x

No přeci ten náš. Bohužel sem nemohu napsat odkud. Nechci si dělat tak lacinou reklamu. Vzhledem k tomu, že ho od nás berou, soukromně-pro sebe, i některé prodavačky, a jedna cukrárna, tak mám nos nahoru, :)

xy
hodnocení

1x

Kupovaný nic moc. Upečte si domácí.. Navíc vám ve sváteční čas krásně provoní byt .

lidus*
hodnocení

1x

Jsme asi divní ale mazanec u nás nikdo nejí, kupujeme vánočku v jedné pekárně, stojí 55,- a je výborná.

pb®

Vánočka a mazanec je přece ze stejného těsta, tedy chuťově totožné, akorát tvar je trošku jiný. Asi jako rohlík a houska.

lidus*

Tak nevím ale asi není, asi je v tom nějaký fígl.

pb®

Zkuste ten můj recept. Zrovna jsem se vrátila od známých ze slavnosti, jejich babička je cukrářka a jaké ta umí věci. Ovšem oproti mému mazanci byl ten její... no odpadky. To se nedá srovnat.

lidus*

Já jsem trochu lenivá, no upřimně, na vozíku se dost blbě peče, něco sice zvládnu ale pak ten úklid kuchyně a umytí vozíku nestojí za tu práci.

hodnocení

0x

Mojí babičce bylo 90 a stále trvala na tom, že si mazanec upeče, dělala si malý a pekla ho v remosce, byl výborný. Jinak bychom jí upekli, ale nechtěla ani slyšet a kupovatý už vůbec ne. :-D

hodnocení

Maky, aspoň zhubnu. ;) Hlavně, že jsem ty mazance koupila dva.

To je fakt, asi kupované nebudou tak tučné jako domácí, také máme dva a dost rychle v nás mizí :-D

hodnocení

Jinak jste to pochopila, než jak já to myslela. Jak mi nechutnají, tak je moc jíst nebudu, a proto zhubnu. Tak jsem to myslela:). Kdyby mi chutnaly, tak se po tom zapráší. Jak je výborná zmrzlina Carte dor. Kdybych jí koupila, tak bych měla chuť jí sníst celou.

hodnocení

Teď běží často reklama v TV na novou zmrzlinu Carte dor, jak Chantal Poullain v ní mluví. To musí být dobrota.*mnam*

nikc, to se teda povedlo :-D aby bych si měla "přešlápnout". Možná bych je trochu usušila a u nás bych zašla k řece a nakrmila kachny či labutě i když to není pro ně ideální potrava. *smich*

hodnocení

V Praze u Vltavy je 20 nutrií. Taky by si možná daly. :-D Ale raději by zelené.

Nutrie jsem viděla i u nás v Berouně...;) jedna pod břehem a jedna plavala.

hodnocení

V Praze jsou nutrie přemnožené. Nedávno to psali v Metru novinách. A já je tam viděla. Lidé je tam chodí krmit. Už jen když jsem na ně seshora koukala, tak oni koukali na mě a čekali, že jim něco hodím. Jsou to mackové vyžraní.

hodnocení

0x

Slyšela jsem od různých lidí, že když si zakrojí mazanec či vánočku, namažou to máslem nebo zavařeninou, ještě bych jim poradila namazat Nutelou, to by teprve byla kalorická bomba. Ale zase se tím dají vylepšit ty kupované suché. *tanec* Naštěstí dělám vláčné. Ale zajímavá věc, znám několik moc šikovných "děvčat", vyrábějí na Vánoce neuvěřeteně krásné a miniaturní cukrovíčka, umí uvařit výborná jídla, ale vánočku či bochánek...to se jim zdá náramně složité a přestože se jim blíží důcchodový věk, teprve se chystají, že by to snad někdy zkusila, ale já vím, že nezkusí...:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]