Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zvolit přezdívku na Instagram?

Od: tereza123 odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni, potřebuju poradit s přezdívkou na Instagram. Zkoušela jsem všechno možné, ale na nic NEinfantilního nemůžu přijít.

Něco o mě: jméno Tereza, mám ráda králíky - to je asi nejcharakterističtější, knížky - ale žádnou oblíbenou nemám, jsem ráda v přírodě, tíhnu ke zdravému způsobu žití (ale žádný fanatik, třeba před chvílí jsem měla velikonoční čokoládové vejce *smich*).

Příjmení do přezdívky uvádět nechci, je pravděpodobné, že se za chvíli změní *srdce*

Napadá vás něco?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba tereza123
Nebo tereza králík

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, Terka Rabbit (TerkaRabbit), T-Rabbit (T-rabbit), Tereza Rabbit (TerezaRabbit), Terezka Rabbit (TerezkaRabbit), TRabbit (Trabbit, tRabbit) apod. Zdravím!

hodnocení

0x

bflmpsvzTerka987654321 *smich**smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]