Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit drcené bužírky?

Od: petrrrr odpovědí: 6 změna:

Dobrý den...potřeboval bych poradit,kam s drcenou bužírkou...máte nějaké nápady...sběrný dvůr už mi vystavil stopku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Zajet do sběrného dvora ve vedlejším městě.

doplněno 09.04.18 07:35:

Tak zřejmě s tím podnikáte. Podle zákona jste povinnen odpad likvidovat doložitelným způsobem. Ale to zřejmě víte. Za podnikatelský odpad se platí. Oslovte nějakou firmu, jak navrhl ,,jethro,, a objednejte si tyto služby. Zřejmě přistaví kontejner.

petrrrr
hodnocení

mám toho asi tak 3 tuny...

@pohanka Nemusí to být podnikatel. Jeden známý měl taky podobný problém - získal dům, ve kterém dříve bydlelo etnikum, jehož název nesmí být vysloven, a sklepy byly doslova zavalené bužírkami a izolací, zřejmě z kradených kabelů.

Což jeho problém neřeší :)

hodnocení

0x

Na heslo "recyklace a výkup plastů" mi Google nabídl několik stran firem.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud jde o bužírku z kabelů,jde o měkčené PVC a mohou ji zpracovat výrobci podlahových krytin,recyklovat výrobci kabelů,výrobci hadic a trubek PVC a dokonce i výrobci plastových oken.Půjde samozčejmě jen o cenu.

JABRAKA

doplněno 10.04.18 19:24:

Jde ale o čistotu produktu.Některé izolační bužírky mohou být také z jiných plastů,pak je hodnota nabízené drti jen odpadová.Nelze recyklovat v plné hodnotě.

JB

jezdec
hodnocení

0x
Dobrý den o takový odpad bych měla zájem. E-mail: foxrox@post.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]