Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojim se začít chodit s klukama

Od: anonymnidivka odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Je mi 15 let a vím ze uz mam vek na to chodit s klukama. Jenom nevím jak a mam strach. Strach z toho Jak to rict rodicum, je mi to trapne. A mamkou mam docela dobry vztah a i uz si davno myslela ze kluka mam, jen jsem ji o tom nerekla. Ale nechci aby to vedel tata. Mame celkem bydny vztah. Rodice jsou rozvedeni, tak s nim travim malo casu. Vim ze mamka by to vedet mela ze mam kluka ( az ho nekdy budu mit), ale musi to vedet i muj tata? Moc toho o me nevi, jen se me obcas zepta Jak se mam a co je novyho.
Mam z toho stres. Nevite jak si o tom s mamkou promluvit a az treba budu mit kluka tak jak ji to rict?
Moc me to trapi a jelikoz nemam zadnou opravdouvou kamaradku ktere bych se mohla sverit, tak to v sobe dusim.
Prosim poradte mi
Moc dekuju <3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neřeš to! Netrap se! Nevymýšlej nesmyslné scénáře. Až příjde čas, nevíme jestli zítra nebo za několik let, stane se to, co se má stát. Jako samozřejmost, jako něco, co má být. Počkej si, až čas dozraje. ;)

pohanka*
hodnocení

1x

To je hloupost. Na tohle nejsou žádné tabulky.

Naopak, jsi mladá, naivní, snadno naletíš. Zatím se rozkoukávej a nesrovnávej se s ostatními ve škole, kteří hovoří a vytahují kdoví jaké historky.

Nebylo by zajímavé se zeptat mamky, kdy začala chodit s klukama, kolikátý byl táta, kde se s ním seznámila?

Uvidíš, jak se ti mamka otevře, jestli ona sama bude chtít na toto téma mluvit. Takže se ptej, vyzvídej. Jsou to totiž pro tebe zkušenosti přímo z rodiny.

To samé udělej s tátou, zeptej se ho, kde a kdy se s mámou seznámil, kam šli na první rande, jestli se skrývali. Máš jedinečnou příležitost porovnat vzpomínky z obou stran a najít nějaké podrobnosti.

Později se ti bude lépe a snadněji hovořit třeba o svém vztahu, nebo myšlenkách.

Nezapomeň, že i ty si vybíráš a nemusíš kývnout každému, který tě osloví. A hlavně nemít hned brzy první styk, jenom proto, aby si o tobě něco nemyslel, nebo tě neopustil. To je dost častá chyba prvních vztahů. Není na škodu mít první vztahy bez velkých intimností, spíše takový poznávací povahy a chování kluků.

Nenech se také zlákat na kouření a kdoví jaké zlořádstvo, aby sis dodala pocit dospělosti, důležitosti a světáctví.

hodnocení

0x

Máš dost času a nedej se ovlivnit kamarádkami, většinou vykládáji, kolik kluků měly, jen aby byly in. Oopravdu nemáš zmeškáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]