Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní neschopnost

Od: pepas* odpovědí: 6 změna:
Ahoj, mám dotaz.Ze zdravotních důvodů jsem marodil, v práci jsem se dohodl že pracovní poměr ukončíme dohodou k 31.3.Jenze paní doktorka mi ukončila neschopenku už dneska. Pač má prý dovcu a nebude tu. Do 31.3.mam ještě jednu sichtu. Co se stane když nepřijdu?jak říkám skončil jsem dohodou ale trošku to doktorka nevymyslela:/

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Nemáte tam nevyčerpané nějaké dny dovolené? Nemáte v zaměstnání sickdays?

Za každou dovolenou je domluven zástup. Visí obvykle na dveřích ordinace, kde chodíte.

Pokud Vám není ještě dobře, tak dojděte k zástupnému lékaři, který Vám vystaví novou neschopenku.

doplněno 28.03.18 15:55:

Neplacené volno si domluvíte se zaměstnavatelem. Komunikujte, zavolejte, dojděte, doneste písemnou žádost. Na zaměstnavateli pak je, jestli dá. Pokud bude mít vaši směnu obsazenou, bude mít náhradu a byly trošku korektní vztahy, proč si dělat naschvály, neměl by být problém. Poslední den zav zaměstnání se povětšinou vyřizují nezbytné úkony, odevzdání klíčů, karet, skříněk, pracovních pomůcek, případně oblečení, některé firmy mají připravené i výstupové papíry.

A to rozloučení, jak uvádí jethro je také dobré absolvovat.

pepas*

a jde i neplacene volno?

hodnocení

0x

A je takový nepřekonatelný problém tu jednu šichtu dát? Aspoň se rozloučíte s kolegy *placni*

pepas*
hodnocení

Představ jsi ze je ;) nepotřebuji chytrý kecy když nevíte nic o zdravotním stavu

pepas, tak se nečertěte... je-li Váš zdravotní stav tak neúnosný, že nezvládnete poslední den v zaměstnání, neměla Vám lékařka ukončit PN (důvod, že bude mít dovolenou, je naprosto irelevantní).

O zdravotnim stavu vim to, co jste sam uvedl: ze jste podle lekarky prace schopen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]