Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Minulý týden jsem si na pobočce u svého operátora pořídil nový telefon za zlomek ceny (proběhlo navýšení dat a na krátkou dobu se tarif zvýšil). Spokojenost nade vše, byť mi jisté věci byli "dohazovány", jak by se dali udělat jinak atd. ale to není podstatné teď tolik. Telefon mám a dělá mi radost. Nicméně dnes mi operátor volal, že mi nabízí notebook za "symbolických" 49 Kč/měsíc. Hezký tah ale když se k tomu připočte ještě cena za data, která teď už mám v telefonu a vystačí mi bohatě, tak není o čem. Ze slušnosti jsem poděkoval a řekl, že je to zajímavé ale nic jsem si nepořídil. Slečna říkala typické "odměna za včasné placení" ale ono není v tom jen těch 49/kč měsíc. Komui to tady ještě nabízel takhle operátor?
Dobrý den. Nevěřte nikomu, nikdy nic, nedostanete zadarmo. Nebude dlouho trvat a budete mít opět další hovor, od operátora, tentokrát bude nabízet zase něco jiného, jen za směšně malou částku, měsíčně. Uvědomte si, že žádná částka, kterou musíte platit měsíčně, při součtu se ukáže, že není malá. Jen rada. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.