Nejste přihlášen/a.
psí a kočičí granule Starvita, Vivavita a Carnis a pěje tam na ně ódy, jak jsou plnohodnotná a zdravá. Dr. Herčíka znám z médií jako manžela Kateřiny Hrachovcové a tak trochu módního veterináře některých celebrit. I přesto jsem si vždy myslela, že je to výborný veterinář. Teď nevím, jestli mohu považovat 15 kg granulí za cenu 1000 Kpravidelný mákup sleva až 400) za kvalitní. Já i řada mých známých kupuje 2 kg granule od 350 Kč výše, protože obsahují hodně masa., kdežto tyo jen 28 % a zbytek všechno možné živočišeného původu.
Zná někdo tyto granule nebo se pan doktor jako mnozí jiní jen propůjčil k výhodnšě zaplacené reklamě.
PRO aj
S tím absolutně nesouhlasím, dražší granule jsou kvalitní, syrové maso je za prvé strašně drahé, za druhé je nebezpečí nákazy různých parazitů.a nikdy bych to nadala psovi (podle vás psovy), který žije v bytě a s maým dítětem. -
Mám na vás dotaz - jedete na dovolenou na místo, kde nebudete mít lednici, to sebou taháte syrové maso? No to musí vypadat.
Já hlasuji pro tu Vaši poslední větu. Tam bude pravda. Peníze jsou "metlou lidstva", kvůli nim se lidé dopouští všeho možného. To máte jako s tím doktorem co doporučuje tu "viagru", také to byl vyhlášený a dobrý sexuolog.
Nebo zubaři, kteří jeden přes druhého doporučují zubní pasty a přitom musí vědět, že to jsou žvásty a klidně to hlásají do světa bez uzardění. Ale co by se červenali, dostanou zaplaceno a je jim fuk, co si myslí lidé, kteří je třeba znají i osobně. Spíše naopak, jsou na to pyšní, že jsou v televizi, ještě mají i svou reklamu.
Peníze z reklamy jsou asi dobré, ale že člověk propaguje něco, co by v životě nekoupil, to je už věc druhá! Proto stále tvrdím, že když by byl výrobek v reklamě tak skvělý, prodával by se sám a nepotřeboval ji! Ano, dnes je in, být v televizi a plkat tam nesmysly, hlavně když to mám dobře zaplacené, to platí i o politicích!
Snad to lidem v budoucnu dojde, jestli už nyní není pozdě?!
granule jsou šmejd pro pohodlné lidi,co jsou líní dávat psovy čerstvé maso a jiné věci.Spousta rozumných lidí od toho už dávno upustila a dávají psům čerstvé i třeba syrové maso.Je to jejich přirozená potrava miliony let.Jen lidé si v zájmu svého pohodlí i svého prodejného mamonu vymysleli granule.Granule jsou plné chemických konzervantů a jiných klumpů,nehledě na to,že vše je sušené a tím pádem staré
Dobrý den, tento dotaz není ani tak o kvalitě granulek jako o závisti. Proč někoho, kdo je známý, osloví reklamní agentura a nabídne mu vydělat a proč ostatním (bez známého obličeje) vydělat nedají. Nevidím na tom nic špatného, když si známý člověk nechá zaplatit - já (jako spotřebitel) se tou reklamou nemusím nechat ovlivnit (ostatně, např. ani tu jihlavskou kávu "Vašutovku" jsem snad ještě nikdy nekoupil). Zdravím!
Vy nezklamete! Tak závist je to!
Musíte mít hroší kůži, toto napsat, stejně jako někteří učinkující v těchto zmiňovaných reklamách! Za peníze prodají i vlastní babičku! A takovou nekvalitní kávu bych také nikdy nekoupil! Ale spíš se naučte v reklamě číst mezi řádky, to je zajímavější, než psát o závisti tazatele!
@dvd99 - Vy pořád ještě nevíte, že reklama není příkaz? Že si to kafe koupit nemusíte? Kdyby ano, pak by vám zřejmě nevadilo, že si účinkující v reklamách vydělávají ´"nekřesťanský prachy za nic".
@jedubabicka - moje reakce je na tu závist. V reklamě jsem se mnoho let pohyboval, tak znám i honoráře některých herců za jejich známé reklamy v TV. Mě osobně reklama neovlivňuje, ale mnoho starých lidí ano a o to jde hlavně jejím zadavatelům. Stačí 10 tisíc důchodců, aby to koupilo...
Bohužel je to tak, toto je nejlepší skupina ovlivnitelných reklamních konzumentů! I já do ní budu patřit v příští pětiletce! Pokud mi ho soudruzi zase neoddálí!
dvd99 - nevím, co Vás tak popudilo. Nikde nepíši o závisti tazatele - má to být o tom, že člověka, který se dívá na reklamu, jako první napadne, kolik za to známá osoba inkasovala. A to je ta závist. Takže, příště lépe čtěte a zkuste si dát delší čas na pochopení psaného textu.
dvd99 - Vy nebudete ochránce tazatelů, ale povaha hádavá . Je zajímavé, že tazatelka můj text pochopila a nijak proti němu neprotestuje - ona pochopila, ostatní také, ale Vy stále nikoliv. Končím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.