Nejste přihlášen/a.
Večer nebo ráno? Přítel už několik let vstává ve 2 ráno a mění čas, dělá to někdo z vás podobně? Podle mě je zbytečné budit se a v noci štelovat hodiny, ale přítel šílí, když to chci udělat večer před spaním. Když jsem se ho ptala, jestli to není jedno, tak mi řekl, že v čase by měl být pořádek a hodiny by měly ukazovat správný časový údaj.
Až se v neděli ráno vyspíme, tak seřídíme ty, co to sami neumí. Také se nám povedlo, že jsem jedny posunula já a posléze i manžel.
Na hodinách, co se musí manuálně změnit čas, tak to udělám druhý den ráno. Ale já už nejsem pracující člověk, takže to nevadí. Kdybych byla, tak bych to udělal dopředu, než bych šla spát. Rozhodně bych se v noci nebudila, abych štelovala hodiny. Proč proboha, když to vyjde nastejno. Večer jdu spát, vím že ráno to bude jinak, tak to našteluju a je to.
V naší rodině je pouze jeden člověk, který z toho má radost a to je syn, protože je na noční směně. Rozhodně mu nevadí, že noc je o hodinu kratší. Vlastně ani nám to nevadí, nebot jsme v důchou, jen tech hodin na seřizování máme nejak moc
Hodiny, co se neumí štelovat samy šteluju já.
Půl roku mě to trvá, než všechny přetočím a pak nastane další změna času a dalšího půl roku je dávám zpátky.
A tak pořád dokola...
Přehazuju jen na troubě a v autě, ty to samy neumí. Ráno kouknu kolik je na mobilu a přeřídím troubu a v autě až ve chvíli, kdy mě ta hodina jinak začne štvát. Vstávat kvůli tomu ve 2 ráno, to zavání obsesí.
Dobrý den, s Vaším přítelem souhlasím.Já posouvám podle doporučení a rady ČT 24,v 1 hodinu vstanu a udělám
přípravu na "posun",jakmile uhodí druhá hodina tak provedu "posun".Zkontroluji,zda jsem na něco nezapomněl,pak
si sednu a dám si pivo.Do třech hod.přemýšlím o tom,jaká to musela být krásná doba ,kdy chodil ponocný a pravidelně
vyvolával "přesný" čas.Lidé nemuseli vstávat,aby provedli "posun",ráno vstali vyspalí dorůžova a mohli se rovnou
vrhnout do budování lepších zítřků.No a já ráno vstanu ,jsem "otrávený" ,že už je ráno a že mám o jednu hodinu zkácený
den.A už se těším,až budu "pospouvat" napodzim..
S pozdravem fero
Až druhý den ráno, tedy v neděli.
Mám to různě. Něco si naskočí samo, něco přetočím a 1 hodiny /v obýváku/ nechám stále stejný čas, protože se špatně sundavají. Stačí když se mění monočlánek.
To si pamatuji, že mají o hodinu méně. Člověk alespoň nezakrní. Myslím, že se mi ještě nestalo, že bych kvůli tomu něco zmeškala. A návštěva se povětšinou zeptá.
Nastavuji je vecer pred spanim. Aspon nemusim menit cas buzeni na budiku a stihnu byt vcas v praci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.