Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem kluk je mi 14 a uvažuji o změně účesu. Zatím chodím klasicky nakrátko. Na jednu stranu si říkám, že bych si měl vybrat nějaký normální účes s krátkými vlasy, ale na stranu druhou čím dál víc tíhnu k nějakému účesu s delšími vlasy, třeba k takovému tomu drdolu, který je i u mužů čím dál oblíbenější nebo ke kudrnatým vlasům po ramena. Jenže nevím, pro jaký účes se rozhodnout a nevím, co by na tu změnu řeklo okolí (je mi to trapné i před rodiči, natož třeba před kamarády). Co mi poradíte? Máte třeba vy nějaký oblíbený účes?
To tak moc záleží na tom, jaký jste typ, i postavy. Jestli máte kulatej obličej, jak měsíc, nebo jste hubenej a hlavu úzkou. Taky jakou máte kvalitu vlasů, jestli třeba provozujete nějaký sport, muziku, ap.. Já osobně mám raději chlapské střihy spíš kratší, než nějaké se sepnutýma kudrlinkama do drdolu nebo dokonce dredy. Někde se dá tohle dobře řešit s kadeřnicí. Nebo si najít v katalozích u holiče podobného týpka, jako jste vy a zvážit jeho účes. Co na to řeknou rodiče, to pak uvidíte. Naštěstí vlasy rostou pořád.
Mě se líbí (i tak stříhám svého chlapa a známé) jednoduché pánské účesy,které jsou vždy upravené,zeštíhlují,vyrýsují obličej,rychle upravené a hodí se všude,k saku i k džínám.Tyhle účesy(viz.foto)sluší snad každému.Snad jen kulatým obličejům(kulatým chlapům)né,ale to není problém účesu,ale člověka
Drdolky,dredy,mikáda...to vše se mi líbí.Celkově se mi líbí"hermafroditní" chlapi,ale pokud nejsi v kapele,netrénuješ nějaký sport,nejsi kadeřník,model atd.prostě jestli jsi normální kluk,nevol tyhle účesy.
mně se docela líbí klasika - polodlouhé, rovné vlasy, patka, nebo mikádo - jako třeba Jim Carrey za mlada, nebo V. Jiráček, nebo Bartoška za mlada atd. Akorát nemůžu najít a vložit tu správnou fotku.
něco podobného :
tohle zrovna kluk není - ale účes dobrej :
Vlasy u kluka nejsou jen o účesu, ale jsou i o čistotě. Umyté vlasy, když se lesknou, poloviona úspěchu!
Bartoška byl frajer a stále frajerem je. Pěkný a veliké charizma! Omlouvám se, není to zrovna o vlasech a účasech pro kluka.
- není zač se "omlouvat" - co jiného může asi tak ženskou při pohledu na Bartošku - ať už mladého, či starého napadnout, že?!
Ale je fakt, že se mi líbí tyto chlapecké účesy z polodlouhých rovných vlasů s patkou, nebo i jen tak volně do čela - myslím, že se takhle česal i Roden za mlada.
Ale dnes je moderní vyholování a kohouty atd. - je fakt, že když je kluk hezkej a sportovní typ, tak mu sluší všechno, ale když není, tak mu žádnej "kohout" nepomůže. Ještě se mi líbí u kluků culíky - ty jsou docela sexy - a sluší i starejm "pardům" - a když přidáme ještě náušničku do ucha ... "mňam" !
V každém případě bych volila účes podle toho, co mi sluší - podle typu figury i obličeje a ne podle poslední módy - jako přklad bych uvedla moderátora Tunu, který, když se "vytunil" - hodně zošklivěl. Alespoň z mého pohledu. Tak ahoj.
babkazov-jo,jo Bartoška a Alan Delon(toho miluju v Černém tulipánu)hmmm,to bylo něcotakoví se snad už nerodí...a nepotřebovali ani drdolek,copek ani dredy.Jen dobrý střih vlasů a charisma.
Culda- S.Conery byl sexy na krátko i s copkem,asi to nebude jen o vlasech
- to jo, ale ne každý je Connery, nebo Delon, takže když kluk - a samozřejmě i holka - zvolí blbej účes, tak může svou osobnost úplně zazdít ! Podle mne může být hezkej a sexy každej člověk, když zvolí tu správnou image - vedle účesu je to taky i oblečení - ale účes je TOP !
A jak se mi dříve šmahem nelíbily vousy, dnes uznávám, že jen málokterý obličej si může dovolit úplně hladké oholení. Ale furt "nenávidím" plnovousy - ty spolehlivě "zazdí" všechno ! - nejvíce se mi líbí něco jako strniště, nebo nějaký typ bíbrů - nebo jak se tomu říká. Tak ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.