Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už hodně dlouho mě láká dobročinné cestování, přečetla jsem o tom už spoustu článků, ale nikde jsem nenašla, jak s tím začít, kolik peněz je dobré pro začátek mít, jak sehnat ,,sponzory,, atd.
Nenašel by se tady nějaký takový dobrodruh, který s tímto má zkušenosti a byl by ochoten poskytnout mi nějakou radu? Díky
Jde o různé věci. Jedna možnost je za pomoci tohoto cestování vybírat peníze pro například nemocné dítě. Nebo se může jednat o vycestování do Indie, kde je možnost vyučovat děti anglicky, jet do Afriky, pomoci stavět studny, školy, atd.
Já bych velmi ráda okusila od každého něco, ale nevím, jak začít.
Spojte se s těmito lidmi. Ale budete muset také mít co nabídnout. Nemyslím tím peníze, ale nějaké znalosti, nebo zkušenosti, nebo nápady a tak dál. Sama na vlastní pěst, těžko něčeho dosáhnete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.