Nejste přihlášen/a.
zdravím vás,sháním v brně nejakou lehkou praci ve fabrice kde je více žen jak mužu (rozumim si vice sněmi).nevíte někdo o něčem.předem děkuji
Asi budete muset jít před nějakou fabriku a tam sledovat jestli do ní chodí více žen, než mužů. A také se jich zeptat, kde jich je na jednom úseku nejvíc, abyste se nespletl. Ale možná někam kde se šijí oděvy. Snad tam bude víc švadlen, než švadláků. Já jsem kdysi znala "Polaban" a tam fakt pracovaly převážně ženy. Muži byli jenom opraváři těch mašin a asi ve vedení seděli také chlapi. Ředitel, náměstek a tak. Tak zkuste hledat v Brně nějakou takovou podobnou továrnu.
Více žen je všude tam, kde jsou nízké platy Tak hodně štěstí při hledání.
...
A vlastně mě v souvislosti s tím napadá jedna otázka k zamyšlení:
"nízké platy => více žen" a nebo "více žen => nízké platy"? Co je implikací k čemu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.