Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se s Vámi podělit o svůj příběh, který se mi stal na serveru lide.cz. Před necelým rokem mi poslal žádost o přátelství muž, který mi psal, že mě velice obdivuje a vidí ve mě vzor ctností a dobrého člověka. Žádost jsem přijal, i když mě to trochu zarazilo a říkal jsem si, co doopravdy chce? Začali jsme si psát a se mne nejprve ptal na řadu otázek, které mi ne vždy byly příjemné a kolikrát jsem ani nechtěl moc odepisovat hned, protože jsem nad vším dlouho přemýšlel a neustále mi vrtalo hlavou, oč mu jde. Když jsem mu po pár dnech chtěl odepsat, tak se urazil a zablokoval si mne. Předtím ještě napsal něco, že se mu toto chování příčí. Já jakožto člověk hodně opatrný na některé věci a nedůvěřivý (někdy více jindy méně). Po tomhle na mne dolehly výčitky a tak mu napsal ze staršího profilu delší "román", kde jsem mu vše vysvětlil a omluvil se mu. On vzal blokaci zpět a od té doby jsme si začali opět psát. Svěřil se mi, jak to má se svým rodinným životem a soukromým životem a co všechno dělá. Já jsem se mu otevřel též ale pořád jsem byl obezřetný. Psal mi jako kamarád a pořád si mě chválil, že se mi líbí, jaký člověk jsem a že se dlouho s nikým takovým nesetkal. Od té doby jsme si psali pravidelně a dal mi i své telefonní číslo, na které chtěl, abych mu zavolal. Já jsem nějakou dobu tak neučinil a on mi sdělil, že i když mu nebudu volat, tak to naše přátelství nijak nezmění a je to čistě na mě jen. Otevřel se mi hodně, já jemu také a přesto vše mi dokázal a dokáže naslouchat jako kamarádovi, byť jsme se ještě nesešli osobně. Naposledy jsem mu napsal 7.2. a od té doby napsal jen cosi o technických problémech a trvalo měsíc a 4 týdny, než znovu napsal. Předtím nereagoval na moji zprávu a až včera mi odepsal, co se mu děje a že jiní dva lidí si k němu "našli" cestu skrze lide.cz. Po tomhle už jsem docela odhodlaný mu zavolat a zeptat se ho, co se děje.
Takže je Vám všechno jasné, na nic se neptáte, jde jenom o informaci. Já jenom abyste se nedivil, že možná nebudete mít žádné odpovědi, když otázka položena nebyla.
Tak kdyby se to odehrávala tak, jak jste popisoval, tak bych mu asi zavolala. Ale myslím si, že bych to třeba udělala už dříve, nebo bych mu už dříve dala možnost, aby mi zavolal on. Nebo mu navrhněte Skype, tam máte možnost se i vidět a je to takové přátelštější popovídání, než si jenom vyměňovat psané zprávy.
No a zavolal jste mu tedy? A co vám řekl? To nám ještě napište, abychom měli ucelené informace, takhle nevíme.
V seznamkách jsou lidé všelijací. Nedávno jsem si pěkně popovídala s jedním mužem a nakonec napsal, že je zadlužený a přijde o barák... Nebude mít kde bydlet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.