Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem rasista

Od: derick* odpovědí: 12 změna:
Na liveforu jsem během utkání dvou pražských klubů popsal chování fanoušků co během utkání používali pirotechniku, jako pražští opice. No a dostal jsem ban za to že jsem rasista. Pražští králíci, prasata, krávy, holubi atd. to je taky rasistický? Když vemu děti do pražský zoo a u pavilonů opic budou křičet pražští opice, tak taky budou rasisti? Pokud budu chtít popsat chování nějakého nebo nějakých lidských jedinců zvířecím názvem, bude ze mě taky rasista? Nebo se to jen vztahuje na opice? To jako už teď nebudu smět použít třeba větu „ paní vy jste ale kráva” nebo pokud mě někdo nazve volem, mám ho hned napadnout že je RASISTA.Já si vzpomínám kdy nám učitelka na přírodopis ve škole taky říkala opice, teď bych ji v tom případě měl asi taky nazvat rasistkou! Co to sakra je? :(

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

derick: Jsi bílý? Tak jsi rasista.

--------------------------------------------

Toto přichází z USA a ze Západu. I u nás to začne.

culdabulda1*

nebojte - oni ti běloši za chvíli vymřou, to jinak dopadnout nemůže.

danka86*
hodnocení

1x

Rasismus je nadřazování vlastní rasy nebo etnika nad jinou rasou nebo etnikem.

Pokud je mi známo, tak Pražáci zatím ještě nejsou žádná speciální rasa ani etnikum. Jedině snad kdyby to byli cikáni nebo černoši a vy byste na ně řval, že to jsou opice, tak by to mohl být rasismus.

P. S.: Jo, a pro příště "pražské opice" ;)

OK, ono je tam těch chyb daleko více

majsterjoe*
hodnocení

0x

Vítej v nové době. A bude hůř. No co už.

liska5
hodnocení

0x

Opice není rasa, to je zvíře. Když někomu řekneš, že je vůl, koza, husa, opice- to jsou nadávky, ale ne rasismus.

Ten by byl, kdybys urážel např. černošské hráče, že jsou primitivní, špinavá rasa opic.To už jsou trestuhodné rasistické výroky.

culdabulda1*
hodnocení

0x

no - oni ti Pražáci zvláštní rasa jsou - ale oni jsou na to spíše pyšní, ne? ...

hodnocení

0x

To, že tě nějaký idiot nazve rasistou, ještě neznamená, že jím skutečně jsi.

hodnocení

0x

Rasista jses, uz ve chvily, kdy rozeznavas rasy, prirazujes jim urcite vlastnosti a pod. Ty to ovsem delas s zivocisnymy druhy, tudiz jses druzista. Treba to za nedlouho take bude trestne, rict treba, ze dobytek patri do mastale... zatim ale neni. ps. Rasista ses i ve chvili, kdy reknes, ze kolie jsou chytre a jezevcici tvrdohlavi. Trestne to ovsem take neni.

culdabulda1*

- ale rasy jsou !

- to by musela být z rasismu obviněna především příroda - anebo - chcete-li Bůh stvořitel - pokud považoval - ve své nekonečné "moudrosti" stvořit svět tak nenávistný !

Tuhle reakci nejak nechapu. Tvrdim snad nekde, ze rasy nejsou?

culdabulda1*

@axus

- pardon - zřejmě jsem své "moudro" měla vložit jinam, ale nějak mne to napadlo zrovna u Vašeho příspěvku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]