Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotokompozitní výplň

Od: jp odpovědí: 3 změna:

Co prosím znamená výplň jednoplošková, dvou, tříplošková? Jakou plošku si mám představit? Dále by mě zajímalo kolik

za výplň platíte a jakou má životnost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

To znamená, kolik plošek zubu výplň pokrývá. Když si představíte krychli, plomba na jedné straně je jednoplošková, na dvou stranách dvouplošková atd. Jednoplošková je nejjednodušší na výrobu, trojplošková nejsložitější.

Kolik platím to nemůžu sloužit, za celý svůj život jsem nechala u zubaře 800Kč. Plomby mám totiž jen 3 amalgámové a nikdy nepřevrtávané. Tu první mám z roku 1996, ručně míchaný amalgám. A když mi před 5lety dělala další dvě a ptala se co chci za výplň, říkám jí dejte mi tu, co nejdéle vydrží, já k vám nechci chodit co pár let na výměnu. Tak mi dala kapslový amalgám a platila jsem 400Kč za jednu plombu, tedy celkem těch 800Kč. Vsadím se, že tyhle bílé plomby životnost čtvrt století a déle mít nebudou.

hodnocení

0x

Na to vám nikdo neodpoví, nevím, jak je to možné, ale každý zubař má jiné platby a rozdíly jsou bohužel velmi značné.

ameba
hodnocení

0x

Zrovna minulý týden mi zubařka dělala jednoploškovou výplň malého rozsahu na zubní krček. Platila jsem 1.380,-Kč. Je velká prav da, že ceny se velmi liší. Kamarádka za tu samou výplň platila u svého zubaře 500,-Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]