Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro maminku

Od: clovek* odpovědí: 4 změna:
Ahoj
vím, že to, co teď napíšu sem ani za mák nepatří. Ale potřebuju to. Nemusite to čist dál a ztrácet čas.
Ráda bych začala tím, že mám spolužačku. Nikdy jsem si s ni moc nerozumněla. Ale to, co v nedávné době řekla mi vyrazilo dech ,, moje matka je kurva jdu od ni pryč" ja svoji maminku zbožnuju a odbivuju. Je to ten poslední člověk kterému bych dokázala nějakým způsobem vědomě ublížit. Přesto se mi to stává
Byla jsem teď den pryč. Celý den jsem jí nevolala. Měla jsem prostě jiné zájmy, radosti i starosti. K večeru mi bratr zavolal že je maminka pořádně naštvaná. Tak jsem jí zavolala. Aniž bych stihla cokoli říct, zmrdala mě jak napoleonského koně a tipla to. Byla jsem z toho nesvá. Bála jsem se. Potom jsem dorazila domů. Chtěla jsem jit za ni a omluvit se. Neklaplo to. Poslala mě asi 6krát pryč, ale já se nedala a nešla. Asi 15 minut jsem jenom seděla vedle ni. Ona se koukala na televizi. Já přemýšlela co mám řict. Nenašla jsem slova kterýma bych omluvila to, že se o mě bála a strachovala. Musel to být strašný strach. Řekla jsem tedy jen že mě to opravdu velice mrzí. Následovalo další vzteklé ječení a vyčítání. Vim to. Ublížila jsem jí. Jen tím, že jsem takovou dobu nezavolala. Nemám děti je mi 17 let a nemužu vědět jak strašnou starost měla. Pouze mě napadlo...vždyť maminka mohla také zavolat. Co v tom vězí. Asi moje zaslepenost vlastní láskou k sobě samotné. K mým starostem. Mým tužbám.
Lidé mi vždycky řikali, že mám oheň. Já ho buhužel začinám nenávidět vic a víc. Misto toho, aby ostatni hřál a nosil jim světlo...spaluje a ubližuje. Zkrátka možná bude lepši když zhasne. Bude to bolet. Ale bude to nejrozumnějši. Všechno ve mě křičí NE nezhasinej. A ani nevim zda jsem toho schopna. Možná to ale bude pro všechny lepší. Miluju tě Kulíšku. Maminko jsi nejkrásnější nejméně zkažený člověk kterého znám. Pro tebe shořím i vyhasnu.
Omlouvám se Vám jestli jste to přečetli až do konce. Okradla jsem Vás o spoustu času. Tak tedy jen na závěr. Ať máte pocit že to celé k něčemu bylo. Milujte. Hlavně ty kteří Vás naučili milovat. Naučili žít. Dali možnost žít a milovat. A víte vy co? Nezhasínejte oheň. Jen pokud spaluje a užírá lidi kolem Vás.
Nashledanou
PS. Budu ráda za Vaše názory na věc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tak jsem to dočetl až ke konci, protože jsem byl zvědavý, o jaký jde závažný problém. A ono jde o to, že Vy ani Vaše matka jste nepoužily jeden den mobilní telefon k vzájemnénu zavolání. No, já pamatuji ještě dobu, kdy mobil neexistoval a pevná linka nebyla vždy dostupná - ale i tak se dalo žít a domluvit. Když někdo řekl, kde a kdy tam bude, tak tam byl a nebylo nutné se prozvoňovat. I láska se mohla vyjadřovat bez mobilu a i v rodině se mohlo komunikovat bez mobilu, protože se tam mluvilo. Váš problém je nicotný, ale oceňuji Váš apel na lásku a vztahy v rodině. A když nebudete používat vulgární slova, tak budete jistě fajn děvče. Zdravím!

troll*
hodnocení

1x

Troll, troll, troll, nebudu tě krmit, ztráta času a energie.

pohanka*
hodnocení

0x

Už to nehul. Nemá to hlavu ani patu.

Sice již máte 17 let, ale pokud jste slečno nečetla knihu ,,Pohádka máj,,e od Viléma Mrštíka, tak vřele doporučuji. Člověka taková knížka trošku uklidní a nasměruje.

doplněno 17.03.18 23:21:

oprava: ,,Pohádka máje,,

bublanina*
hodnocení

0x

Můj názor na věc? Předně že vám není sedmnáct, ale podstatně víc, že jste notně nevyrovnaná/ý, a jediné, o co vám jde, přitáhnout k sobě pozornost, protože toužíte po společnosti. Co mě vede k těmto úvahám? Nevyrovnanost vašeho slovníku, který kopíruje stav vašeho nitra. Dovolávat se pochopení a soucitu, vyznávat se hned pateticky a hned zase infantilně z lásky k matce a následně "se prolomit" do vulgárních výrazů vámi používaných jednoznačně svědčí o narušené psychice. Nebo nepodařený troll?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]