Sleduji občas proslov pana poradce prezidenta Ovčáčka. Netvrdím, že s ním sdílím všechny své názory. Jsem ale ohromená jeho výbornou rétorikou při pokládání otázek ze strany televizního štábu a novinářů. Umí bleskurychle bez zaváhání, přeřeků, zakoktání a ostychu reagovat na velmi profesionální úrovni mluvčího. Jeho řeč je rychlá, plynulá a výstižná. Jeho charisma upoutává pozornost natolik, že se neunaví a když už reportéři nemají žádné další otázky, tak se s úsměvem zeptá, co by dalšího chtěli vědět. Připádá mi tento člověk velice inteligentní a dokonalý až jsem z něj v údivu. Jaký máte na něj názor Vy?
Je to opravdu človek na svem miste, lepšiho by si prezident nemohl prát, je videt, ze si umi dobre vybirat Jestli takový schopny mluvči sveho šefa obdivuje, jiste vi proč, ostatne o Zemnovi se vyjadruje uznale kazdy, kdo ho pozna osobne, jen ruzni nýmandi ho zaslepene pomlouvaji.
všichni mne asi "zabijou" - ale mně se p. Ovčáček líbí čím dál víc, taky bych řekla, že je kultivovaný a velmi inteligentní - ostatně už proto, že konvenuje p.Zemanovi, který kolem sebe hlupáky moc nepreferuje...
Je výborný to musím souhlasit, ale taky jsem si nejednou všiml, že se kolikrát pěkně zapotil, aby Zemanovi pomohl z jeho nepříliš povedených bonmotů a rejpanců.
Dobrý den, ano, ten člověk je dokonalý (až strojově robotický). Jenom by měl zlepšit vyhledávání článků v dobovém tisku. A není to poradce, ale ředitel tiskového odboru (možná jsem ten název neuvedl přesně, ale je to v podstatě tiskový mluvčí). Zdravím!
P.S. Mně se líbí, že když stojí vedle pana Zemana, tak ho obdivně "hltá" očima.
To ho jako vážně někdo obdivuje? Podle mne nesympatický, arogantní člověk, který by za mrzký peníz zalhal a překroutil cokoliv. Puste si např. video Pijete alkohol aneb kdo je prezident?
A v tom je prave Ovcackuv kamen urazu. Mluvci ma prezentovat nazory a stanoviska osoby nebo uradu, za ktery vystupuje na verejnosti. Nikoliv svoje, ktere nikoho nezajimaji a jeste to schovavat za vyse uvedene.
Mluvka je to kazdopadne excelentni, kdyz uz pet let dokaze hladit prezidentske excesy.
K tomu inteligentni (zrejme), dokonaly (tezko) bych pridal jeste bezcharakterni (pravdepodobne).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.