Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte názor na rétoriku Ovčáčka

Od: aurelie odpovědí: 9 změna:
Sleduji občas proslov pana poradce prezidenta Ovčáčka. Netvrdím, že s ním sdílím všechny své názory. Jsem ale ohromená jeho výbornou rétorikou při pokládání otázek ze strany televizního štábu a novinářů. Umí bleskurychle bez zaváhání, přeřeků, zakoktání a ostychu reagovat na velmi profesionální úrovni mluvčího. Jeho řeč je rychlá, plynulá a výstižná. Jeho charisma upoutává pozornost natolik, že se neunaví a když už reportéři nemají žádné další otázky, tak se s úsměvem zeptá, co by dalšího chtěli vědět. Připádá mi tento člověk velice inteligentní a dokonalý až jsem z něj v údivu. Jaký máte na něj názor Vy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mab
hodnocení

7x
Je to opravdu človek na svem miste, lepšiho by si prezident nemohl prát, je videt, ze si umi dobre vybirat :) Jestli takový schopny mluvči sveho šefa obdivuje, jiste vi proč, ostatne o Zemnovi se vyjadruje uznale kazdy, kdo ho pozna osobne, jen ruzni nýmandi ho zaslepene pomlouvaji.

culdabulda1*
hodnocení

5x

všichni mne asi "zabijou" - ale mně se p. Ovčáček líbí čím dál víc, taky bych řekla, že je kultivovaný a velmi inteligentní - ostatně už proto, že konvenuje p.Zemanovi, který kolem sebe hlupáky moc nepreferuje...

jofa*
hodnocení

4x

Je výborný to musím souhlasit, ale taky jsem si nejednou všiml, že se kolikrát pěkně zapotil, aby Zemanovi pomohl z jeho nepříliš povedených bonmotů a rejpanců.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ano, ten člověk je dokonalý (až strojově robotický). Jenom by měl zlepšit vyhledávání článků v dobovém tisku. A není to poradce, ale ředitel tiskového odboru (možná jsem ten název neuvedl přesně, ale je to v podstatě tiskový mluvčí). Zdravím!

P.S. Mně se líbí, že když stojí vedle pana Zemana, tak ho obdivně "hltá" očima.

hodnocení

1x

Jo, taky "jsem z něj v údivu". Často až nevěřím vlastním očím *smich*

mot
hodnocení

1x
podle me je to jasny kandidat na dalsiho prezidenta hned po Tomiovi. ja nebyt chlap a zenaty, tak bych se do nej snad i zamiloval...

rybana
hodnocení

0x

To ho jako vážně někdo obdivuje? Podle mne nesympatický, arogantní člověk, který by za mrzký peníz zalhal a překroutil cokoliv. Puste si např. video Pijete alkohol aneb kdo je prezident?

hodnocení

0x

Netvrdím, že s ním sdílím všechny své názory.

A v tom je prave Ovcackuv kamen urazu. Mluvci ma prezentovat nazory a stanoviska osoby nebo uradu, za ktery vystupuje na verejnosti. Nikoliv svoje, ktere nikoho nezajimaji a jeste to schovavat za vyse uvedene.

Mluvka je to kazdopadne excelentni, kdyz uz pet let dokaze hladit prezidentske excesy.

K tomu inteligentni (zrejme), dokonaly (tezko) bych pridal jeste bezcharakterni (pravdepodobne).

fram
hodnocení

0x

Stejný názor. Dobrý mluvčí. Ovládá gramatiku ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]