Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geloren ha na klouby

Od: sklar® odpovědí: 8 změna:

dobry vecer .jeden znamy me rikal vyser se na kamziky proenzile colafity kolageny a kup si geloren ha. po tym budes litat jak kamzik po skálach, ma s temi lekami nekdo skusenosti,, stoji kolem 1400kc a tablet je tam 90 .nejsou to tablety jen pro koně a jina zvirata?, dik za odpovedi,,

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Manžel bere něco "pro koně" ale je to jemné jako písek, bere kávovou lžičku denně a koleno v pohodě. Poradil mu to kamarád ortoped, prý GS Chondro předražené ¨a obsah látek mizivý. Zkuste to, manžel zatím ještě jako kůň neřehtá.

Jj,taky na něj teď běží reklama v televizi :)

Liduš, ale jak se to jmenuje, to co bere Tvůj manžel. Také by mne to zajímalo, ale nevím pod jakým názvem bych to hledala a známého veterináře nemám. Díky. Určitě to bude napsané na krabičce.

lidus*

Víc štěstí jak rozumu, manžel tu má jen trochu a zbytek - originál na chalupě ale našla jsem emai.

NUTRI HORSE CHONDRO PLUS 1kg/967 kč

( horsecare.cz/...). zde to objednával

Bere to od léta.

Liduš, mockrát děkuji a koukna na to. *palec*Mně totiž po úrazu občas bolí koleno, tak možná to pomůže.

hodnocení

1x

Suzy - ten přípravek na klouby o kterém se zmiňuje "liduš" se jmenuje ALAVIS.

doplněno 16.03.18 20:52:

Aha, tak tento přípravek neznám. Díky za upřesnění.

lidus*

Ne, ne už jsem to našla a napsala

id

Liduš, naprostý souhlas, jen nemám prášek, ale tablety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]