Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra Cashflow

Od: adam* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všichni. Potřebuji pomoci, koupil jsem si hru Cashflow a něčemu tam nerozumím, konkrétně jak je to s hypotékou v případě: - Nabízí se dům 4+1/koup , 5 000 v hotovosti , 45 000 splácet. A právě v návodu se nepíše, jaké jsou splátky, jediné co se tam píše, je když si chcete vzít PŮJČKU tak to se platí 10% splátka z částky kterou si chcete půjčit, ale o tomto neříkají nic. Prosim vás, Ti co to vlastní, poraďte :-D Děkuji předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Není hypotéka druh půjčky?

pmjohanka
hodnocení

0x

Pokud jsou z toho domu nějaké pasivní příjmy, znamená to, že dům pronajímáte. a jelikož příjmy z toho domu převýší měsíční splátku, nemusíte si přičítat splátky do výdajů, ani příjmy do příjmů, ale zapíšete si jen ten rozdíl, ten tok peněz který z toho máte. alespoň tak jsem to pochopila já a tak to hrajeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]