Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní číslo 5858

Od: rosik odpovědí: 19 změna:

Dobry den chtel bych se zeptat jestli nahodou nekdo neznate to to telefoni nebo mobilni cislo,5858, dekuji za odpovedi.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

annas*
hodnocení

0x

Počáteční čísla mobilních operátorů takto nezačínají. Každý operátor má přiřazená třímístná čísla - 601, 603, 728, 729 (jen 6 a 7 jako první) atd. První dvojčíslí pevné linky pro Olomoucký kraj je 58, okres Olomouc pak má 585. Např. 585 8(53 342) patří odboru MÚ Olomouc.

arecibo*
hodnocení

0x

Byl to hovor nebo SMS a co v ní bylo napsáno?

Miluji tazatele s příliš obecným dotazem, poptávající konkrétní odpověď:)

moxa*
Myslím, že tazatel předpokládal, že buď číslo znáte nebo neznáte. Jednala bych stejně.

vergilius
hodnocení

0x

Jedná se o telefonní číslo 4205858? taky nechápu ale je to tak.

renatas
hodnocení

0x

Zdravím, ten dotaz je naprosto přesný, mě také volá tak dvakrát do týdne číslo 5858, nic víc a nic míň se na displeji nezobrazí, ani předvolba ani nic za číslem, jednou jsme zkoušela volat zpět a hlásí mi to, že volané číslo neexistuje. Nechápu? Věděl by někdo, co to může být za číslo? Zvedat to nebudu, aby mi někdo nezaviroval mobil nebo tak něco...Díky za odpověď

pavka76*
hodnocení

0x

Není to nějaké interní číslo operátora,nějakej "telefoní automat" s otázkama typu:jak jste spokojeni...

renatas

To pak ale nechapu proč mi to začlo volat tak někdy na začátku roku a volá to tak často, tak 2*do týdne...to by přece automat tak často nezkoušel...

guldhard
hodnocení

0x

zdravím, číslo 5858 mě volalo zrovna teď 25.února 2010 zhruba ve 14:35hod. Radši jsem to nezvedal, zkusil jsem to vyhledat googlem ale nic jsem nenašel. už mě to volalo zhruba před několika dny.Kdy někdo něco zjistil o tom čísle tak to sem písněte

8976*

kontaktujte svého operátora - popište mu problém a požádejte o řešení, že jste obtěžováni tímto voláním a požádejte jej o řešení, zcela jistě se vám ozve jak tento problém vyřešil,,,,,,

jita*
hodnocení

0x

stačí zavolat svému operátorovi a ten Vám zdělí co je to za číslo.Taky se mi kdysi objevilo možná stejné nebo podobné číslo-už si nepamatuji,zavolala jsem operátorovi a tem mi zdělil že je to automat krerý posílá toto číslo pokud mi někdo pošle mms nebo něco jiného a můj mobil tuto funkci nepodporuje.

loulou
hodnocení

0x

Jsou to GE Money pohledavky. Volaji z cisla 726175858 a pak taky jen z 5858. Nevim, jak je to mozne, ale je to tak

karina*
hodnocení

0x

rosik, myslím, že to budou nějaké audiotexové služby premiumservices.cz/... Nějaké hromadné rozesílání hlasových nebo sms zpráv přes SMS bránu. To předčíslí mají skryté. Karina

serena
hodnocení

0x

GE správa pohledávek - pokud jste v prodlení se splátkou (kreditka, leasing,úvěr apod.) Volají tuším z 726 175 959, 726 175 858, 726 171 414, 738 760 420, 726 176 020. A volají i o víkendech. Jen chtějí vědět, kdy dostanou uhrazeno. Slibte raději méně a splňte to, než slíbit víc a neposlat to celé. Zařadí si vás totiž do skupiny nespolehlivý a zhorší vám to u nich vyjednávací pozici.

garla

No ale proč mi volají, když jim nic nedlužím?

leo28

Ahoj, nemusíš přímo dlužit, jako že třeba nesplácíš úvěr, leasing a podobně.Volají i v případě, že jsi na účtu v mínusu třeba jen 150Kč...

garla

Hmm, aha, akorát že já účet u GE nemám... Hmm...

shawiko2
hodnocení

0x

jak jiz bylo receno, jedna se o odd. pohledavek spol. GE Money. +420 je standardni narodni predvolba ČR, 5858 je zkracena forma, kterou maji spolecnosti moznost nechat nastavit operatorem (poskytovatelem telco sluzeb dane spol.) pri urcitych typech smluvenych sluzeb. zpetne volani vetsinou neni mozne, jelikoz se jedna o virtualne vytvorene cislo - jelikoz nema standardni strukturu, neni sit schopna korektne hovor presmerovat a spojit, podobne jako v pripade skryteho cisla, kdy jednoduse nemate cislo pro zpetny kontakt zadne. V urcitych pripadech je mozne zazadat vaseho operatora o vypis prichozich hovoru, vetsinou je vsak poskytovan pouze v soucinnosti s Policii CR.

policie

toto říslo není pohledávek pro info ty chytrolíne,toto číslo již sledují technici nějakou dobu,jde o to že zvednutím vám berou kredit...

rennyenny
hodnocení

0x

dobrý den, toto číslo mi neustále také volá, po zvednutí mi to vezme kredit :((((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]