Nejste přihlášen/a.
Být někde, kde si budu moct měsíc prát jenom v ruce, volím sportovní oblečení z funkčního materiálu (levně se dá sehnat třeba v Lidlu nebo Decathlon). To fakt stačí přemáchnout a za chvíli je to suché, žehlit se nemusí. Hlavně ne žádnou bavlnu, kde vlákno nasákne vodu, nemáte to jak pořádně vyždímat a schnout bude tři dny. Manžel mojí sestry byl takhle několikrát na měsíc ve Vietnamu. S sebou troje trencle, troje ponožky, dvakrát kraťasy, dvakrát tričko, veškeré zavazadlo na měsíc byl batůžek na záda, co si mohl vzít do kabiny letadla. A co ho znám, ten by na sebe špinavé nevzal.
Prádelnu jsem neviděla nikde v lázních kde jsem byla a ani jsem neviděla, že by někdo pral. Co potřebujete? 2x něco v čem budete chodit na cvičení. Trička nebo košile co vleze do kufru, 2 x kalhoty nebo sukně, společenské -oblek, šaty. Rifle, spodní prádlo na každý den, ponožky také na každý den ale ty snadno přeperete v ruce. Pyžamo nebo noční košilku a hodí se i župan, plavky. Dobrou náladu, předsudky nechte doma a lázně si užijte se vším co vám nabídnou nebo aspoň zavírejte oči když se druzí budou bavit. No a já bych vezla slivovici, víno a prezervativ i ten by se mohl hodit. Peníze, raděj víc než méně.
Tak moralisti a teď do mě, ale já si všechny lázně užila a většina z vás ví, že první byly s berlema a ty poslední už s vozíkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.