Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí mužům strie na dívkách?

Od: hana57287* odpovědí: 17 změna:

Ahoj,

tento problém řeším už dlouho... Mám strie na bocích, které jsou docela dost viditelné. Objevily se mi, když jsem radikálně změnila postavu a výrazně zhubla. Teď můžu říct, že jsem se svým tělem spokojená a nestydím se za něj...jen za ty strie se před muži hrozně stydím. Proto se ptám...vadí tento estetický problém jen nám ženám nebo to nějak vnímají a řeší i muži? Ztratili byste zájem o dívku v okamžik, když byste zjistilu, že má strie?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

5x

ale ne. Proč by měly vadit strie? Pánové se dámám obvykle dívají úplně jinam. Hlavně na oči, na prsa, na zadeček, na předeček a věřte nebo ne, na ruce a na nehty.

vilik*
hodnocení

5x
Ohodnotila jste odpověď Danky, která píše o tom, že muže zajímá především vzhled a jsou v hodnocení nekompromisní.
Jako muž to vidím jinak. Ano, muž bude říkat, že mu jde o ženino nitro, zároveň dobře vnímá nedostatky a samozřejmě při výběru vzhled zohlední.
Jenže na druhou stranu, dobře si uvědomuje, že sebehezčí žena s parametry modelky může být naprosto pro život nevhodná, i když má nejkrásnější postavu na světě. Proto si normální sebevědomý a vyzrálý muž vybírá ženu sobě přiměřenou, tedy vzhledově méně dokonalou, ale příjemnou, milou, chytrou, protože s ní bude taky chtít trávit čas i ve zbývajícím čase než v posteli.
Tady pak zaujme taková žena, která je sama vědoma své ceny, má partnerovi co nabídnout, má vlastní zájmy, chce je sdílet s partnerem a samozřejmě je přiměřeně pohledná.
Také platí, že každý muž ve vzhledu ženy ocení něco jiného, ale převážně hledá souměrnost, příjemný mladistvý vzhled, obličej, vlasy, dále pěkně vypadající prsa a zadek, pak teprve okrajově vnímáme ty podružnosti, na kterých vy ženy dokážete tak výrazně utopit své sebevědomí.
Já být vámi, tak jsem v klidu. Sice někoho můžete odradit, ale většina mužů se striemi problém opravdu mít nebude.
danka86*

"Jenže na druhou stranu, dobře si uvědomuje, že sebehezčí žena s parametry modelky může být naprosto pro život nevhodná, i když má nejkrásnější postavu na světě."

- Já myslím, že si to právě moc dobře neuvědomuje ;) Respektive jak který muž *palec*

iz*

Danko86, co máte proti mužům? Proč je tak podceňujete?

janm*
hodnocení

3x

Zdravím

Ženu beru jako "celek" a myslím že to tak má většina mužů, nemá se tudíž smysl zabývat jednotlivostmi jak na postavě tak v obličeji, čili je nesmysl se zabývat pihami, nosem zadkem, prsy apod. Důležité je to "pro vás" protože to "řešíte" ale nemyslete že muž je bude také řešit, například že vezme "šupleru" a jednotlivé "nedostatky" bude zkoumat a proměřovat a na základě toho se pak "rozhodne" (vyhoví/nevyhoví normě) to je nesmysl *smich*, navíc neméně důležitá je i celková "osobnost" tedy to co na první pohled "není vidět", můžete být naprosto v klidu. Leda že budete "otrávená" kvůli "striím" nebo něčemu co se vám samé na sobě nelíbí, to pak bude otrávený i partner ne však ale kvůli nedostatku jako takovému ale kvůli tomu že budete otrávená a zabývat se "nesmysly". Mnohem důležitější bude pro muže to, zda o sebe dbáte, (tzn. hygiena, vhodný oděv úprava apod. ) to platí i naopak. :)

danka86*
hodnocení

3x

Tady vám všichni samozřejmě budou psát, že jim strie nevadí a že jim vlastně na vzhledu ženy prakticky vůbec nezáleží, že je důležité to, co je uvnitř ;)

Snad tomu nevěříte, že by všichni muži byli až takoví hrdinové, že by se dokázali zcela povznést nad vzhledem ženy, a že jediné, o co jim u ženy jde, je její dobré srdce *vtip*

karelbrezina

To co píšete neplatí jen o mužích ale i o ženách.

danka86*

@karelbrezina: To samozřejmě nepopírám :)

iz*

Máte pravdu, pár povrchních, kteří hodnotí jen vzhled, se samozřejmě najde. Ale muži, kteří hledají ženu pro život, nikoliv jen do postele, se budou více zajímat o její vlastnosti apod.

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Strie má kdejaká i štíhlá žena, není to přeci ostuda. Ani pánové nejsou dokonalí. Podle mě vás strie zbytečně stresují a dáváte jim větší důležitost, než by si zasloužily. Nebo si vážně myslíte, že natěšený muž při pohledu na vaše strie padne do mdlob a posléze s děsivým jekotem od vás uteče pryč?

hodnocení

2x

Nezáleží na obalu, ale co je uvnitř.;)

vernon
hodnocení

2x
Ne, nevadí. Manželka je má po porodu. Proč by měly vadit?

trevor*
hodnocení

2x

Ahoj, já jako mladší kluk můžu říci že strie mi opravdu nevadí. Navíc je má každá druhá. Jde mi hlavně co je uvnitř *palec*

mate59
hodnocení

2x

Jen blbovi by vadili strie u ženy,např. po porodě se objeví častokrát.A strie mívají i muži,když prudce přiberou.Strií se nedá zbavit, je to nevratné poškození kúže.Nevadí mi a myslím, že nevadí většině mužú.

hodnocení

1x

Jak pozoruji muže kolem sebe, tak takové prkotiny vůbec neřeší, buď v klidu a pust to z hlavy.;)

ano
hodnocení

1x
Najdou se samozrejme i rejpalove, puntičkársky hodnotici nedostatky zen a partnerky privádi schvalne do komplexu, byvaji to muzi s malým pindourem i kdyz vetsinou pohledni, ale ješitni :)

mot
hodnocení

1x
radeji holku se striemi, nez tlustou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]