Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chycen Revizorem - zpětné dokoupení kupónu?

Od: idos odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Včera mne chytnul revizor v metru. Měl jsem za to, že mám svojí lítačku platnou, tak jsem mu ji hned ukázal. Ale světě div se, její platnost predevčírem skončila. :( Rád jsem nebyl, ale řekl mi že “když jsem ten študák” tak ať si koupím hned kupon, a řeknu na že jsem si tu kartu zapomněl. Kupon jsem si dobil, ale opravdu tomuhle na pokladně uvěří? Čekal bych, že mi tam napíše alespoň čas neprokázání o hodinu dopředu, ale to neudělal. Takže na zápisu o přepravní kontrole mám čas 7:30, ale kartu jsem si dobil v 8:00. Když se podívám do validátoru tak kartu mám platnou od včerejšího dne (čas dobití se neukazuje).
Nedělal si ze mne jenom srandu? Co myslíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x

Nevím jak v Praze, ale v Brně jsem při propadnutí do 5dní platil akorát prodloužení karty od toho dne, kdy jsem tam přišel a pak jsem ji ukázal s tím lístkem od revizora tam jak se to řeší, zaplatil jsem 50Kč a dostal jsem papír, že je to vyřízené.

lidus*

Ano u nás v Brně to tak funguje.

Zlaté Brno! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]