Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Tak včera jsem naprosto učarovaný přijel z autosalonu v Ženevě a byl jsem opravdu s celou výstavou spokojen.
Jediné auta co se mi tam opravdu nelíbili byli takové ty co nemaj pomalu ani volant jsou celý bílí a ještě maj samý šílený tvary a uvnitř jen nějakej obrovskej displej a to je vše. Vim že to ještě není v sériové výrobě(naštěstí!) ale vždyť to je designový odpad, nedovedu si představit že by něco takového mělo v budoucnu jezdit a prodávat se...
Tak včera jsem naprosto učarovaný přijel z autosalonu v Ženevě a byl jsem opravdu s celou výstavou spokojen.
Jediné auta co se mi tam opravdu nelíbili byli takové ty co nemaj pomalu ani volant jsou celý bílí a ještě maj samý šílený tvary a uvnitř jen nějakej obrovskej displej a to je vše. Vim že to ještě není v sériové výrobě(naštěstí!) ale vždyť to je designový odpad, nedovedu si představit že by něco takového mělo v budoucnu jezdit a prodávat se...
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
mathew
0x
I auto, které má jenom displeje může vypadat pěkně pokud se nevyrábí stylem "udělejte nějakou palubovku a pak tam nalepte 20"tablet"
Něco takového by mi nevadilo static1.squarespace.com/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]