Benešovsko ráno v 7 bylo -5st ,nyní slunečno snížek pomalu odtává, i když v 8 h slabě chumelilo. Asi svítí na mráz . Mám na teploměru 12 st protože sluníčko se tuží
Dnes je u nás od rána 2 nad nulou ,zataženo ,pršelo,nyní sněží s deštěm ,prostě lepší být doma . Sluníčko dnes ani nevystrčí paprsek tak Vám ho posílám tímto prostřednictvím
Nusle -6 Dopoledne moc hezky sněžilo, teď svítí Potulná kočka seděla u mističek tak nehybně, až jsme mysleli, že zamrzla. Naštěstí asi jenom usnula :D Pak zabořila hlavu do jídla, nic jí nejelo, tak šla jinam. Na zítra hlásí -10 a zamrzlé chodníky. Kdybych se dlouho neozývala, pak jsem nezvládla běh na tramvaj
Už to není vůbec hezké. Nejen, že si chřipkuji , ale dneska přesně v 9,00 hod. bylo - 14,2°C. Co se dá dělat, je teprve únor a venku haldy sněhu a rampouchy jak klády. Snad jen ten den se alespoň prodlužuje.
U nás proměnlivo, ale teplo! Jupí! Odpoledne jedeme na jih Moravy k Babi, která má prý na dvorku takovou haldu sněhu, že tam nezaparkujem.. Tak jsem zvědavá.
V Nuslích leje a leje. Ale zajímavá byla cesta z jihu do Phy. Ještě za Brnem 12 venku a 9 na silnici, šup na Vysočinu a rázem 8 a 4 stupně. Ale nemrzlo, tak aspoň že tak (ne že by ty haldy tajícího sněhu a odstřikující voda od kol byly příjemné...). PS: Hrablo jsme nepřibrali, stáli jsme Babi před dvorkem (a skutečně, halda sněhu pod věšáky, cca 2 metry vysoká...a držela se a držela). Odhazovat nebylo kam , leda tak přehazovat z haldy na haldu...
A doufám, že stihnu poslední odpověď - jestli mne někdo nepředeběhne - u nás 2,8°C - pršelo. Ale co je horší, na příští týden opět hlásí sněžení a mrazíky až mínus 8 - krucifix - já už chci jenom
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.