Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda ve 14ti v Rakousku?

Od: mmq* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , chci se zeptat : Nejsem si tím jist ale mám takový dojem že v Rakousku se muže brigádovad už ve 14 pokud ne tak to nic... ale moje otázka zní : Když mi je 14 let a potřeboval ( chtěl ) bych si vydělat peníze tak pokud se v Rakousku muže brigádovad od 14 tak bych resp. mohl zajet do Rakouska tam si najít brigadu atd... Otázka jest zda to tak doopravdu jide. Pokud ne tak bych se chtěl na vás obrátit s otázkou zda je si možné ve 14 letech vydělat peníze, pokud možno aby to nebyl trestný čin :D

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemecky mluvis dobre?Pokud ano tak si najdi na internetu podminky pro Rakousko,ale pochybuji ve 14 -to by byla detska prace a ta je zakazana!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]