Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Investiční cucky

Od: junkers* odpovědí: 8 změna:

Mám nějaké volné peníze, tak se rozhoduji, do čeho investovat. A napadlo mě, když vidím závisláky jak i v mrazech jdou v plánované pracovní přestávce ven "dát si cucka", neboli kouřit, že bych investoval do hromady cucků. A teď potřebuji poradit, jaká značka cucků (Marlboro, Start, Petra, atd - nevyznám se) by byla pro investici nejvhodnější a jak cucky vhodně uskladnit na postapokalyptickou dobu. *zmateny*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

než investovat do cigaret, to raději kupte jejich akcie a dávají dobré dividendy;)

co s dividendami v postapokaliptické době? *haha*

junkers*
hodnocení

dvd99: ale jo, dík za tip. Dividendy teď, plná skříň "cucků" "až to bouchne.." *palec*

jofa*

bmbx: To samé co v r.1953 provedli komunisti s měnou. Vytřít zad..

bmbx: té postapokalyptické doby se nedožiju, tak raději ty dividendy

danka86*
hodnocení

2x

Pokud vím, tak startky už se nevyrábí. Nedávno jsem zjistila, že mám doma jednu krabičku startek ještě z dob, kdy jsem jako puberťačka experimentovala s kouřením, takže ji hodlám za pár let vydražit :)

Jinak máme doma již několik let uskladněny v humidoru kubánské doutníky, a ty jsou tedy pořád top *palec* Jestli se takhle dají uskladňovat i obyčejné cigarety, toť otázka.

iz*
hodnocení

1x

Cigarety nejsou vhodnou investicí, tabák vysychá. Už za pár týdnů by byly přesušené, nikdo by o ně nestál. Jestli ale chcete volné peníze vyhodit, ...

junkers*

Ivzez: dík. To je zajímavá informace. Z hlediska skladovatelnosti bude jistější investovat do tzv. " chlastu". V něm mám již část peněz uloženo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]