Nejste přihlášen/a.
Mám nějaké volné peníze, tak se rozhoduji, do čeho investovat. A napadlo mě, když vidím závisláky jak i v mrazech jdou v plánované pracovní přestávce ven "dát si cucka", neboli kouřit, že bych investoval do hromady cucků. A teď potřebuji poradit, jaká značka cucků (Marlboro, Start, Petra, atd - nevyznám se) by byla pro investici nejvhodnější a jak cucky vhodně uskladnit na postapokalyptickou dobu.
Pokud vím, tak startky už se nevyrábí. Nedávno jsem zjistila, že mám doma jednu krabičku startek ještě z dob, kdy jsem jako puberťačka experimentovala s kouřením, takže ji hodlám za pár let vydražit
Jinak máme doma již několik let uskladněny v humidoru kubánské doutníky, a ty jsou tedy pořád top Jestli se takhle dají uskladňovat i obyčejné cigarety, toť otázka.
Cigarety nejsou vhodnou investicí, tabák vysychá. Už za pár týdnů by byly přesušené, nikdo by o ně nestál. Jestli ale chcete volné peníze vyhodit, ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.