Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klusák - jak se zachovat a co dělat?

Od: noacosedeje odpovědí: 2 změna:

Vážení mám jedem dotaz.Snad se najde někdo kdo mi poradí a pomůže.27.1.2010 jsem dostala emailem odkaz na stránky klusak.info/... jsem nic takového neviděla a tak jsem se tam koukla.na první stránce je psaní o rozpadu a důvodu rozpadu rodiny pana Klušáka.Četla jsem, to jedním dechem.Když jsem stránku dočetla,vyjela jsem zpět na začátek a všimla si nadpisu diskuze-vzkazy.Ze zvědavosti jsem tam nakoukla a nestačila se divit.Četla jsem a čím jsem postupovala dolů,tak jsem více a více sínala!:_(((najednou se tam objevilo moje jméno,přijmení,můj zaměstnavatel a bydliště.Zpozorněla jsem a říkala si co to je?Četla jsem dál a podotýták že jsem na těch stránkách byla poprvé.Pak jsem narazila na diskuzní příspěvek nějaké Simony.Psala docela k věci a já čekala jaká bude odpověd pana Klušáka.A moje překvapení ,když pamn Klušák prohlásíl,že jSimona jsem já a že ho pronásleduji,obtěžuji a jáí nevím co ještě.Chtěla jsem se bránit a tak jsem napsala své jméno a přímení a začala psát dotaz.Ptala jsem se pana Klušáka,jak je možné,že píše,že já jsem nějaká Simona a že když je majitel stránek tak si jidśtě zjistí podle IP adresy,že jsem to já nepsala!:_((Samozřejmně mi vynadal a začel mi tvrdit,že za ním všude lezu,že ho neustále obtěžuji a že už mi několikrát řekl,že mě nemiluje.To už jsem se musela smát.

Ted ten dotaz:jak se já jako žena,která se o sobě dočte tyhle hnusy,může bránit?Kdo nakoukne na ty stránky a půjde do diskuze,zjistí,že pan Klušák mě tam napadá,uráží a vůbec nepíše pravdu.když jsem oponovala,tak byl opět útok v tom,že bude informovat mého zaměstnavatele.

Omlouvám se,že to popisu tak obšírně,ale ještě nikdy jsem se s tímto nesetkala.U ostatních děvčat má dokonce napsané jméno ,přijmení ,bydliště a dokonce emailovou adresu,vše je veřejně přístupné.

Prosím úporadte mi co má já a děvčate dělat?on tvrdí,že nemůžem dělat nic,protože je to jeho web,ale i tak si myslím,že nemá právo psát tam ty věci o nás!:_((

Mužete mi prosím poradit co dělat a jak se zachovat?

Moc děkuji Vospělová Drahomíra

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

carterv*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud jsou na webu uváděny osobní údaje, bez Vašeho souhlasu, obraťte se s podnětem na Úřad pro ochranu oobních údajů se stížností, protože dotyčná osoba jedná v rozporu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Úřad danou věc prošetří a na podnět zareaguje. Více se o tom dočtete zde, kde je i podrobný popis postupu uoou.cz/...

karas
hodnocení

0x

Asi úplně to nejrozumnější by bylo, kdybyste ty stránky nenavštěvovala.
Asi byste musela žalovat téměř každou webovou stránku, kde musíte nebo jste uvedla své jméno. Zkuste si sama třeba dát vaše jméno do hledáčku, možná budete překvapená, kde všude se vyskytuje vaše jméno.

Spiše by mne zajímalo, jestli má tady někdo ze čtenářů obdobné zkušenosti s někým jakým je pán Klusak. Jak jste se vy bránili, když někdo o vás na internetu šířil lži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]