Nejste přihlášen/a.
Podívejte se na to, je to krásné.
Prosím tohle neotvírat, nefunguje to. Podívejte se dolů, kde to vložil Ben. Je to nádherné, budete koukat. Bez něho bych to nezvládla sem vložit.
Dobrý den, do Vaší schránky nemá nikdo jiný bez hesla přístup, tak takto to nejde. To byste musela tu přílohu mailu nejdříve uložit do PC a potom ji tady vložit - ovšem, soubor MP4 (video) sem stejně vložit nejde. Takže nic. Zdravím!
suzymon - tak to je toto video? Snad ano.
Dobrý den, raději ještě jednou (v komentářích to lze přehlédnout). A je to úžasné. Zdravím!
suzymon - nemáte zač. Bylo to trochu náročnější, ale přes houby a mužský balet jsme se dopátrali k výsledku (navíc bych řekl, že jsou to pomalované ženy). Ano, je to zajímavé.
Hurááá, Bene, jste fakt velký pašák. Moc Vám děkuji. Že je to úžasné! Proto jsem chtěla, aby to viděli i jiní. Snad to tady ještě někdo najde. Já to dopíšu nahoru, aby se lidi podívali sem. Ještě jednou děkuji Suzy. Já mám takovou radost...
Ano, budou to holky, já jsem v tom nadšení napsala baleťáci. Jste fakt dobrý. Já to tady šmudlala ze všech stran několik hodin a bez výsledku.
Ivzez, jenom ke koukání? Víte co za tím muselo být práce a hlavně ten nápad. A pak ho uskutečnit! Namalovat ta lidská těla tak, aby to bylo k nerozeznání od pravých živočichů a pak ta choreografie. Podle mne to je nádherné. Amusí za tim stát stovky hodin práce. Ale asi musí mít ten člověk, který se na to dívá vztah k výtvarné práci. Jinak to asi nedokáže ocenit.
Nojo, jenomže tohle video patří do jiné otázky. Já se znova pokusím vložit to co sem patří. Ben to dokázal, ale není to ono. Tohle je o těch houbách. Já mám na mysli takový umělecký výstup baleťáků. Tak to nejde. Zase to je asi velké. Kruci to je taková škoda.
Tak už jsem to uložila "jako" a mám to ve fotkách, bohužel to sem nejde, protože je to ve formátu, který sem nejde vložit. to mp 4.
suzymon - tak si zajděte na YouTube a tam hledejte pod pojmem "mens ballet parody". Třeba tam najdete ono video a odkaz sem už vložit umíte.
Bene ono to nejde. Začíná to tím, že vidíte na obrázku leguána a najednou se začne hýbat a oni to jsou vlastně dva lidi. Pak jeden vstane a pak ten druhý. Druhý obrázek je žába, to jsou tři lidi a třetí vlk, také tři lidi. To se nedá vysvětlit, ani popsat, to se musí vidět. Člověk čumí s otevřenou pusou.Já hledala jako blbá, ale nevím co mám vlastně hledat. ono to bude spíš nějaké číslo z uměleckého baletu. Mně je to tak líto, že to sem nemohu přeposlat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.