Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor výroby ve společnosti Škoda Auto

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, máte zkušenost někdo nebo pracujete někdo jako Operátor výroby v Mladoboleslavské Škodovce? Nalezl jsem inzerát na tuto pozici, která by obnášela montáž autosedaček do vozu a hodně mě to oslovilo. Konečně bych měl práci, co m baví i když jsem mimo obor (Ekologie). Ubytování a stravování zdarma, zamestnanecke výhody a směnný provoz, což bych jako mladý člověk zvládal. Chci vědět postřehy od lidí, kteří v tomto oboru pracují a relpkli by mi, co vse by to obnášelo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prace
hodnocení

0x

Každý může mít jinou zklušenost a přece nedáte na cizí lidi. Práce vás oslovila, jste mladý bez závazků, tak proč to nezkusit? Ve zkušební době můžete odejít třeba druhý den. Třeba jste šikula, zabydlíte se a budete postupovat na vyšší pozice. Získáte další zkušenost a ta se vždy hodí.

vasekk*
hodnocení

0x

No co tak vím,tak se tu chodí ptát docela dost uchazečů a říkají jim že berou jen vyučené v oboru automechanik(max. nějaké technické obory)-a to mluvím o klasické lince.Spousta kluků co se zde vyučilo tu nebylo přijato-bez ohledu na dobré studijní výsledky a zájem.Nějak to nechápu protože je tady spousta agenturních cizinců a stále jich přibývá.

looney*
hodnocení

0x
To jsi Teda hrdina.Já bych do takového provozu nešel.Spíš mě to připadá jako fabrika na vývoj Terminátora.Člověk musí dělat zkoušku z ohýbání apod.Je to dost složité.Ale každý to může vidět jinak.Peníze mají hezké

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]