Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nedávno jsem si koupila léky a až teď jsem zjistila, že jedno platíčko léků chybí. To abych to kontrolovala hned při nákupu. Už je pozdě to reklamovat. Stalo se Vám to? Zřejmě to tam zapomněli doplnit ve skladu.
Dobrý den. Používáme lékárnu v Globusu Čakovice P-9. Léky jsem nikdy nekontrolovala. Když jsem objednala 100 kusů, do zásoby, lékařské potřeby, byly v uzavřené krabici. Při příchodu domů, jsem chtěla zkontrolovat, zda v krabici je správný druh, co jsem objednala. V krabici chybělo pět kusů. Počítala jsem to vícekrát a stále chybělo 5 kusů. Nechtěla jsem to jít reklamovat, jen jsem měla vztek, proč jsem se do krabice nepodívala v lékárně. Stojí to peníze. Nakonec jsem napsala email a popsala výdej léků, kdo je vydával i uzavřenou krabici, kde chybělo 5 kusů. Netrvalo ani půl hodiny, došel email s omluvou a s tím, že další den odpoledne, bude na mě čekat v lékárně, celá originál krabice se 100 kusy - jako omluva. Vysvětlení bylo jednoduché, potřebné lékařské pomůcky se prodávají po 5 kusech a mají se odečítat na krabici. To je moje zkušenost. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.