Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
uklízím dílnu a našel jsem 20 ks toho, co je na obrázku. Namouduši jsem to nikdy neviděl a už vůbec netuším, na co to koukám. Zřejmě to tam uložil ten Němec...
Dík za váš čas
Pardon, blbá rubrika
Aha, dík. Já znám jen s matičkou na konci. Stejně si nedovedu představit, co a jak se na totohle věšelo.
rumicek - možná by se mohlo mezi matičku a hlavu šroubu umístit sklo nebo nějaká deska. Něco, co má být na stěně, ale ne přímo nebo odnímatelné (nějaké obložení stěn se vzduchovou mezerou apod.).
Bene, což o to, ke sklu by to přidělat šlo, ale umíte si představi to pak zatlouct do zdi?
Mě už taky napadlo sehnad toho víc, našroubovat to do překližky a prodávat jako lože pro derviše Jen by to šlo blbě brousit, neb je to ze setsakra tvrdého železa.
rumicek - ne, myslel jsem to tak, že našroubovat matičku, narazit do zdi, matičku povolit až ke zdi, zasunout (podsunout) ono "něco" plochého a matičkou přitáhnout k hlavě již zaraženého šroubu. Na jednu takovou desku by byly třeba čtyři šrouby (dva dole a dva nahoře). Takto podobně jsou připevněny např. skla s grafikou na výstavách. Ovšem, jenom hádám, tak to nemusíme více rozebírat.
Obdobný předmět uložil ten Němec taky u mě, v krabici s horní frézkou. Soudě podle toho klíčku, který v mém případě slouží k povolení převlečné matice kleštiny, by to mohlo být ono. Hrot slouží jako středový čep při frézování kruhových drážek apod. Ještě k tomu bylo takové pouzdro, to sloužilo ke spojení tohohle čepu s jednou vodicí tyčí. Čep se zasunul do předvrtané středové díry a už se frézovalo do kruhu.
Teď jsem našel a vložil obrázek a pravdou je, že mnou popisovaný čep má delší závit, tak nevím.
No, baže to není ono. Kdybych líp četl, tak nemůžu napsat takovou kravinu. Když toho tam je 20 ks, asi to nebude čep z frézky . Leda že byste měl za domem kontejner zboží z Číny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.