Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrat k oboru

Od: phienix odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám spíše téma k diskuzi, abych se dozvěděl pár názorů od vás. Jsem vyučený v oboru elektro-silnoproud. Po škole jsem práci v oboru nesehnal a tak jsem hledal jinde. A našel, velmi dobře placenou, tak jsem tam deset let vydržel.
Elektro si jedu doma, pro zábavu a vlastní potřebu. Chtěl bych se k oboru vrátit, strašně mě to baví, ale co teď po takové době? Kde začít? Bez praxe mě nikde chtít nebudou, tudíž si praxi neudělám (pochybuji že mi teď potvrdí firma, kde jsem kdysi dělal praxi ke škole, že jsem tam dva roky dělal). Abych mohl začít sám na sebe, na to nemám potřebný paragraf, a ani tu pětku s padesátkou ze školy teď nemám platnou po těch letech :-D Kde byste teď začli vy? Co si o tom myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom, jak moc chcete - asi bych začala těmi "papíry". Snad to až tak drahá záležitost nebude a jsou dokonce i firmy, kde se neptají po praxi, nýbrž po znalostech - jen asi budete déle hledat.

hodnocení

0x
Začni tim že postuduješ a uděláš si vyhlášku 50 paragraf 6
phienix

A §6 mi po složení zkoušek bez praxe dají? Není tam taky potřeba praxe? *nevi*

Tohle je náhodně vybraná školicí firma - jsou tam uvedeny podmínky, tak si je prostudujte nebo se rovnou zeptejte

elektro-revize.eu/...

hodnocení

0x

Já byla 20 let bez praxe a našla jsem ve svém oboru až teď. Konečně dělám práci, která se ke mně hodí a baví. Jsem mezi svými lidmi:).

phienix

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]