Nejste přihlášen/a.
Ahoj nebo dobrý den. Nevím jestli jsem tady úplně správně ale zkusím to Řeším teď takové dilema jestli má vůbec smysl se holit v podpaží a na intimních místech nebo vůbec ne. Jsem samozřejmě kluk (je mi 16) a holku zatím nemám i když doufám že už ne moc dlouho. Já jsem po tátovi celkem slušně zarostlý včetně břicha a trochu i na hrudi. V podpaží a na int. místech se neholím vůbec a mám tam toho možná i trochu víc. Teď chci taky začít trochu sportovat takže budu chodit do fitka posilovat a běhat a máme tam i společné sprchy atd... Tak by mě hlavně zajímal váš názor na tohle téma. Je lepší se holit nebo je to už i tak nějak společensky vyžadováno nebo mám na to prostě hodit bobek a zůstat přirozený i s tím ochlupením co všude mám
? Jako jestli lidem nevadí když mám třeba v posilovně tílko a tedy jsou i vidět ty chlupy atd... a taky když se budu v posilovně víc potit... Tak díky všem mockrát za názor a tipy
Podpaží vyholit, ostatní je na Tvém uvážení. Je neuvěřitelně znát, zvlášť v horku, když má člověk byť kratší chlupy v podpaží nebo je vyholený. Na chlupech se drží pot a ten se poté rozkládá a zapáchá. Tak to prostě je...
Když jsem byl v pubertě, asi ve Tvém věku, ze zvědavosti jsem si oholil hruď. Mám ji též po otci zarostlou. To, co následovalo potom, nikomu nepřeju! Jak začly chlupy růst, celá hruď mě svědila a jakoby tahala - pořád jsem se škrábal, takže nakonec i pálila... No děs... Radím, nedělej to!
Díky moc Tak já si asi zkusím něco udělat s těma chlupama v podpaží. Je tedy mnohem lepší oholit to úplně a pak to jen takhle udržovat? Nebo raději zkrátit na 1-2cm? A na intimních místech na tom nějak moc nesejde? Taky se ptám hlavně kvůli sportu a snad brzo i kvůli holce. Je normální mít to tam přirozené a zarostlé nebo je to spíš neatraktívní?
Ja jako zenska Ti muzu rict, ze tohle vubec neresim, podpazi je mi fuk, jestli ma chlap oholeny nebo chlupaty, ale mam rada, kdyz je aspon udrzovany - zadnej prales v podpazi, aspon oholeny strojkem nebo nuzkami. Co se tyka ostatniho ochlupeni - po tele me to rajcuje, vyholeny chlapi mi nic nerikaj, chlap ma byt chlupac - chlupata hrud, nohy, bricho a tak. Co se tyka intimniho ochlupeni, preferuju oholeny strojkem nebo dohladka, trsy chlupu uplne ne. Ale to si sam zjistis, co ti vyhovuje, na nejaky spolecensky normy bych se vyprdla. Ja se taky prilis neholim, a to jsem zenska - nohy jednou za uherak, v podpazi 2x tydne cca a vespod tak jednou za mesic. Ale mam jemny a svetly chlupy, no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.