Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Šlágr-líbí se vám?

Od: polasek odpovědí: 9 změna:

Spuštění TV Šlágr považuji za nejlepší, co se mohlo na tomto poli přihodit. Pro seniory je to balzám na nervy. Pro mladé je to opovrhovaý odpad a když se jich zeptám jesli mají v TV něco podobného tak moc nereagují. Tím ovšem mladé neodsuzuji, je to vývoj. Samozřejmě že Peterka nespouštěl Šlágr k vůli seniorům, ale k vůli kšeftu. Našel volné místo na trhu, ale jako pozitivní vedlejší ůčinek na psychiku seniorů se mu to povedlo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Tak jak píšete. Našel díru na tv trhu a snaží se s touto komercí nějakou tu korunku z důchodců dostat. Proč ne. Je to ovšem za cenu absolutního braku., přes amatérské i solidní kapely až po profesionální pěvecké výkony (např. Baričičová). Jsou posluchači, kterým to je jedno, že některé písničky jsou na úrovni, kterých zdatný hudebník složí za dopoledne deset a nebo si najdou osvědčené melodie v podání amaterských zpěváků i kapel . Pokud skladba splní posluchači jeho představu o dobré písničce a navodí příjemnou atmosféru a pocit něčeho pěkného, tak je to dobrý. Ačkoliv já senior, málokdy se na tuto stanici dívám, protože se nikdy netrefím, při přepnutí na Šlágr, do písničky, a vždy je tam (9 x z 10) reklama na blbosti. Takže to vracím zpátky. a víte co mne nejvíc přitahavolao? Kdy si Peterka konečně vezme jiný boty. Několik let tam měl většinou jedny a ty samé, takové ty poslední dobou moderní s bílou podrážkou.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Na TV Šlágr se dívám občas, zvláště, když tam hrají moji oblíbenci - hlavně slovenská skupina Kollárovci nebo různé harmonikářské skupiny - např. Kysucký prameň apod. Ty hrají opravdu dobře a pochybuji, že je to odpad a brak, jak se o TV kolikrát někdo vyjadřuje. Brakovitější mi to připadá kolikát na jiných komerčních televizích - výběr jejich pořadů je opravdu tragický a nedívatelný. A ano, raději si pustím TV Šlágr než Výměnu manželek, Soudkyni Barbaru apod.

doplněno 25.02.18 15:45:

Jojo, manželé Osičkovi jsou taky fajn. Ti se mi taky líbí. Zpívají opravdu od srdce. Moc pěkné.

polasek
hodnocení

OK. Ještě manželé Osičkovi. To je podle mého názoru a vkusu absolutní špička na Šlágru. Je poznat že zpívají od dětství doma. Jejich písničky jsou o něčem ze života.

vilik*
hodnocení

0x
Omylem jsem slyšel duo Jamaha.
Takhle nějak si představuju absolutní peklo...
A když to tak vezmu, tak vlastně neznám nikoho, kromě pár jedinců ženského pohlaví bez vlastního života, kdo by koukal na telku.
Například u nás je jedno dítě s kamarády na horách a s druhé hrálo online hry, když tak venku mrzne. A já se koukal na notebooku na film a teď mám pauzu od čtení na zájmovém fóru, kde chci trochu využít volno k získání pár poznatků k mému koníčku.
eulalie*

Dobrý den. Možná je duo Jamaha pro vás absolutní peklo, ale návštěvnost jejich koncertů, pořádaných TV Šlágr, a první místa v hitparádách TV Šlágr hovoří o něčem jiném. Lidé jsou jimi nadšeni. ;)

hodnocení

0x

@eulalie - ale návštěvnost jejich koncertů, pořádaných TV Šlágr, a první místa v hitparádách TV Šlágr hovoří o něčem jiném
Koncerty a hitparády jsou pro posluchače této TV - takže logicky tahle zájmová skupina navštěvuje a ovlivňuje. Ve velkém zlém světě by to mohlo být dost jinak - já například vím jen o její pouhé existenci (protože občas je někde zmíněna) a její účinkující neznám vůbec - a ani nikdo z mého okolí o ní nemluví.

lidus*
hodnocení

0x

Sice tuto stanici moc nemusím ale zrovna včera jsme ji zapnuli jakési Mojana pro Jána, vypili jsme s manželem ležíce v posteli 2 sedmičky dobrého vína a zpívali do půl jedné ráno i když už estráda skonšila.. Jenom nám vrtá hlavou proč ti přítomní lidé měli na zápěstí zelené náramky. Věková kategorie, důchodci, mladých málo. To je označili aby se důchodci vraceli asi do ústavů odkud je navozili?

Eva a Vašek, také zatracovaní a také si některé jejich písničky ráda poslechnu. Manžel byl na pohřbu v evangelickém kostele a přišel s tím, jak úžasná skladba-zvony tam byla, nechtěl věřit, že je to právě Eva a Vašek. Zde je

zdenkahoncova
hodnocení

0x

Není to tedy můj šálek kávy,ale proč ne?...když se to někomu líbí nebudu mu to brát.Každý má jiný vkus.

jofa*
hodnocení

0x

A co je do nebe volající je kvalita obrazu. Kvalita obrazu a nahrávek (rozlišení), jak v začátcích televize 60let. Na větší uhlopříčce děsná mazanice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]