Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze napsat dobrou knihu?

Od: alexandraa88 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

už od mala miluju knihy a ráda si vymyšlím své vlastní příběhy. Poslední dobou si však zahrávám s myšlenkou napsat dobrou knihu. Čím víc nad tím přemýšlím, tak tím mám větši chuť psát...Mělo by se jedna o příběh jedné (ne)štastné lásky ale bylo by to podané vtipně..:) Žádný zamilovaný kecy ale vtipně podaný příběh inspirovaný situací, kterou momentálně prožívám...Co si o tom myslíte vy?:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Vítze-li, co pojem dobrá kniha obnáší, a zvládnete-li i pravopis, proč ne? Pusťte se do toho. Knihu si můžete vydat sama.

doplněno 16.03.13 07:18:

Oprava: Víte-li ...

Mimochodem, znám takové, kterým nezvládání pravopisu vpsaní knih vůbec nezadí. To ale samozřejmě není doporučení. Naopak,i když pravopis zvládáte, doporučuji před případným vydáním (ale iobecně před tím, něž svůj text prohlásíte za definitivní) dát ji někomu ke kontrole. Budete se divit, co tam ještě po vás najde překlepů a jiných chyb.

hodnocení

0x

Samozřejmě. že dobré knihy napsat jdou. Kdyby tomu tak nebylo, tak bychom neměli co číst. Jestli se to podaří Vám, to už je otázka jiná. Pokud máte nutkání psát, tak pište. Je to na Vás. Já mám zase chuť malovat. Ale zatím jsem si jenom nakoupila různé potřeby. V hlavě se mi si sice rojí plno námětů, ale zatím jsem se k "dílu" nedostala. Ale nenapadla by mne otázka, jestli lze namalovat dobrý obraz. Vždyť je jasné, že to jde. Jestli se to ale podaří mně, tak to už je jiná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]