Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám svého dlužníka

Od: padvodnyk* odpovědí: 9 změna:

Poradí mi někdo jak sehnat mého dlužníka podle rodného čísla a dalších základních údajů? Na trvalém bydlišti nebydlí, v katastru nic nemá, odměním:))

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Neodměňujte tady, ale zaplaťte si soukromé očko. On ho někde vyšťourá, docela tomu věřím. *placni*

hodnocení

0x

Zkusil jste ARES?

wwwinfo.mfcr.cz/...

padvodnyk*
hodnocení

Díky za radu, ale Ares jsem skusil, pouze figurují ve firmách, které mají vždy sídlo jen fiktivní. Soukr.očko a další standardní postupy jsem skusil,bohužel bezúspěšně

lidka*

Potom už mne jenom napadá, zkusit to přes nějakého příbuzného s vymyšlenou historkou. Občas i vyzpovídat bývalé sousedky (nebo i manželky) není marné.*hej*

padvodnyk*
hodnocení

To už jsme skusili, tak mi je skuste zjistit, asi jste akční, kolik vám je?

arecibo*
hodnocení

0x

Pokud máte v ruce nějaký dokument prokazující dluh, tak jej předejte soudu... a po právní moci soudnímu exekutorovi.

Anebo si zaplaťte detektiva...

fidonet*
hodnocení

0x

Zkuste běžné instituce, třeba zdravotní , sociální .. vždy se najde trouba , který vám něco, při dobře položené otázce, nebo srdceryvném příběhu, prozradí vámi požadovanou adresu :)

haninka*
hodnocení

0x

Já takhle kamarádovi právníkovi po internetu nějaké dlužníky občas sháním. Nechci se chlubit, ale jednou jsem byla lepší než policie ČR, která jistého dlužníka nemohla najít 1,5 r. Kdyžtak písněte na haninka25@centrum.cz, ale nic neslibuji.

detektiv*
hodnocení

0x

Pokud to nemáte stále vyřešené, napište mi email, probereme možnosti. detektiv-mbm@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]