Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jeli byste tam?

Od: nikc® odpovědí: 11 změna:

Zdravím. Viděla jsem reklamu v novinách na zájezd do Turecka a Řecka za velmi výhodnou cenu. Nejlevnější je za 3 tisíce, v jednom termínu, na 8 dnů. Co myslíte? Uvažovali byste o tom? Není to až podezřele levné? Neplatí se cesta jenom tam? :-D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je tak laciné, že bych to ani nezkoušel pokusně využít. *stop*

noum
Mozna je to jen cena letenky? Hodte sem odkaz at to muzeme posoudit objektivne, jel bych taky :)
hodnocení

Je to cestovka Nikal. V dnešních novinách Metro byla reklama.

hodnocení

2x
Někde jsem četl,že se jedná o novou praktiku "šmejdů",kteří nalákají lidi na levný zájezd do Turecka a tam jim nutí své zboží,vyhrožují,že pokud nekoupíte,domů se nedostanete.
Pokud si totiž objednate zboží mimo území EU,neplatí naše zákony.Třeba ohledně vrácení zboží.
Ale jestli se jedná o stejný případ,těžko říct.
doplněno 20.02.18 18:38: Teď jsem koukal na ten prospekt,cena zájezdu je bez letenky,takže plus 3990,- Kč

hodnocení

2x

Podobnou nabídku jsem taky nedávno viděla - vtip byl v tom, že pokud si člověk nepřiplatí cca 2-3x dražší "balíček", nemá nárok na letenky a cestu z a na letiště. Jistěže uvedeno minipísmem kdesi dole.

hodnocení

2x

Pokud je to do kempu, bez stravy a s vlastní dopravou, je to cena přiměřená.

danys*
20.02.18 18:20
hodnocení

0x
Ne

hodnocení

0x

Nikam nejezděte! Ta Nikai to fakt dělá, jak tu bylo napsáno - vezmou vás na výlet a pak vám tam nutí předražené zboží. Prostě místo výletu pro důchodce třeba do Litomyšle se jede do Řecka.

hodnocení

To aby se člověk bál někam jet od neznámé cestovky. Aby mu tam něco nenabízeli.

hodnocení

0x

Jesttli myslíte ck Nikal, tak jste si asi nevšimla, že ceny jsou vuáděné bez letenek, které si musíte doplatit a vyjde to stejně jako u renomovaných ck.

katel
hodnocení

0x

Ale není to vůbec výhodná cena. jděte na jejich web a dejte spočítat cenu i s dopravou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]