Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
do budoucna (max. do 2 let) budu řešit instalaci satelitu. Zajímalo by mě, která společnost má v nabídce nejvíce programů v HD (UHD) vysílání. Za cenu cca 400Kč jsem zjistil, že Skylink má programů docela dost, tchán tvrdil, ať spíše než satelit řešíme internetovou televizi, ovšem po shléhnutí nabídek, jsem nabyl dojmu, že prvenství, za určitou cenovou relaci má Skylink.
Pokud se pletu, opravte mě. Děkuji.
Nepleteš se.
Na druhou stranu, ono to omrzí. Mám taky satelit od skylinku, balíček s cca 60 programy za nějakou akční cenu 120 Kč a mám pocit, že ho ani zdaleka nevyužívám. Za poslední týden jsem strávil večer u televize asi dvakrát.
Mě jde především o dokumentární programy (na jiné ani v tv stejně nekoukám). Přes léto to nevyužiji, ale v Zimě při dlouhých večerech snad ano.
Taky používám skylink a těch dokumentů,pokud se zaplatí nějaký ten balíček,je tam dle mého názoru docela dost.
Ovšem s jídlem roste chuť a to platí i u skylinku,takže cena z dneška bude za dva roky zase někde jinde.
Vím, že Skylink neustále něco zdražuje. Zrovna dneska jsem namátkou koukal na jejich stránky a je tam celá stránka o tom, že od 1. Března se zvyšuje cena za poskytnuté služby. Mám vyhlídnutý balíček kombi, kde je cena (dle mě přiměřená kvalitě) 387 Kč/měsíc a od toho 1. března stoupá na 409Kč.
Také mám Skylink a spokojenost. Aktuálně mám ten jejich Smart balíček, předtím jsem měl Flexi 7, ale uvážil jsem, že tam mám navolené stejně většinou programy, které jsou v Smart nebo je vůbec nesleduji. Jejich nový Flexi 10 za 299,- je ještě celkem ok. Vůbec, tyto dva balíčky alespoň mě dávají smysl, víc za TV platit nechci a stejně televizi sleduji jen občas. U těch dokumentů bude asi nejlepší volba ten Flexi a vybrat si, co je libo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.