Ahoj! Včera večer mně bolel zub (opravdu) ráno jsem vstala a přestal bolet. Ale zítra potřebuju zůstat doma a mamka mi řekla že mně klidně zítra odveze k zubaři. Potřebuju mu říct něco aby mi řekl že to přestane bolet nebo že to mám chladit atd. Nemůže mně začít vrtat (může ale ale nesmí! To se mi nevyplatí). Chci pro mamku udělat překvapení (má kulatiny a kdybych řekla že ne mi špatně bude to nápadné) Všem moc děkuji za odpověď. Z pozdravem Áňa
Áňo, já mám tři dcery, ale přestože leckdy měly různé "zajímavé nápady", nikdy je nenapadlo, že by mi chtěly udělat radost podvodem.
Nic jiného totiž tvá snaha není.
asdhlkj
:D :D :D musím se smát, nejste vy detektiv? Soudíte lidi podle tří vět ... zajímavé, přeji vám ať se vy a dcera nedostanete do stejné situace. Nemusela jste se odebírat o čas psaním této reakce příště tento čas radši stravte s nimi a nezapomeňte je poučit o tom že prohlédněte každou situaci i kdyby jen přes monitor.
iz*
Já mám dcery už dospělé a jejich někdejším nápadům se s chutí všechny zasmějeme i dnes. O tom podvodu přece píšeš sama (že bys nevěděla, co jsi napsala?)...
Vůbec nechápu, proč musíš být doma celý den. To za prvé, a za druhé. Kdybys opravdu chtěla mamce udělat radost, tak jsi přece věděla mnoho dní dopředu, kdy má ty narozeniny a mohla se na to připravit dopředu. A tudíž jsi mohla i koupit dárek. A jak bys ji chtěla překvapit, i kdyby tě k doktorovi vezla? Byla by tam zřejmě s tebou celou dobu a pak tě zase vezla domů. A třeba by si na to musela vzít volno ze zaměstnání. Teda já bych tě za takovéhle "překvapení" k narozeninám, určitě nepochválila. Asi sis to všechno vymyslela a to dost nešikovně.
asdhlkj
Když to nechápete vůbec se nemusíte vyjadřovat, zbytečně jse se obrala o čas. Dárek mám snad tři měsíce do předu a školu mám do čtyř a s mamkou nemám moc času, míníme se ve dveřích. No nic, mějte se hezky.
Už to mám všem díky za nepochopení atd. Nenapsala jsem asi vše jasně, Zdravím všechny mamky a doufám že jejich dcera najde tedy lepší řešení. Ano situace není úplně pravdivá je složitější a smutnější (nechci se litovat ani nic podobného, pokud nesouhlasíte vůbec se mnou příště nemusíte reagovat.) Mějte se hezky a nedostante se do mé situace. Ahoj (jo a nejmenuju se Áňa)
iz*
Proč se tedy podepisuješ Áňa?
Já zase doufám, že většina (nejen) dcer řeší situace poctivě. Tobě bych navíc doporučila si sehnat doučování, ne se ze školy ulejvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.