Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké bylo vaše Velikonoční pondělí

Od: lucka* odpovědí: 17 změna:

Ahoj všem :)

Jaké bylo letos vaše Velikonoční pondělí? Jsem jediná, která tolik dostala? :D Možná jsem si měla místo sukně vzít dvoje tepláky, jako kamarádka.:P

Oblékáte se na Velikonoce nějak ,,sexy" nebo tak, aby to bylo co nejsnesitelnější až dojde na výprask? A nebo vůbec neřešíte a jste v tom, v čem by jste byli obvykle, nějaké domácí oblečení?

A pokud jde o pány, chodíte koledovat po okolí, nebo jen v rámci rodiny? Tady v naší ulici se to celkem drží a kluci a chlapi chodí i mezi sousedy (plus mě naštvěují někteří spolužáci), ale třeba u babičky na vesnici na Moravě (paradoxně) k nám nepřišel třeba minulý rok prakticky nikdo..

A hezky piště, dnes máme odpoledku, tak ať mi to uteče :P

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Od dětských let tu frašku velikonoční pomlázka nesnáším, neotvírala jsem ani jako starší a časem se naučili koledníci nechodit. Manžel je jediný, co mě vyhání s postele se zpěvem "KÁZAL KADLIK", pak zajde k dceři kde ho vyčkávají vnučky s vajíčky co sami malovaly a společně příjdou na oběd k nám. Mám dvě sestry a jedna je na tom jako já ale ta druhá hostí celou dědinu, napečeno, nadělané chlebíčky, slivovice, rum, plný košík pentliček aby měla co uvazovat na pomlázku koledníkům. Jen mimochodem některý rok si ani nemůže sednout jak má zmalovaný zadek ale dobře jí tak, má co chce.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Asi vás zklamu, ale u nás byla na Velikonoční pondělí příjemná nuda a nikdo k nám nepřišel. Bohužel asi patřím k tomu málu lidí, kterým výprask na Velikonoce připadá neskutečně trapný pro všechny zúčastněné.

hodnocení

1x
lucka - možná Vás to štípe proto,že jste místo tepláků oblékla Vámi preferovaná tanga,tam je to jak na holou:-D
My posedeli u televize a vypnuli zvonek,byl klid a bylo to fajn.
lucka*
hodnocení

Ta jsem měla pod sukní, pochopitelně :D Koukám, že Vám to utkvělo v paměti :D

A Vás jako muže to už neláká, chodit po sousedkách?:) A to doma neslavíte vůbec, jakože ani výzdoba, pečení a tak?:)

zelenydabel*

já chodím s jalovcem :D a kde se objevím já, tam holky sukně nemají :D :D :D

Před nebo po? *smich*

zelenydabel*

před ani po *haha* *smich2* *mir*

lucka - komu by to neutkvelo v paměti,taková rajcovní otázka? :-D
Po sousedkach nechodím,nějak jdou tyhle svátky mimo mě.

72mona3*
hodnocení

1x
Bylo krásné, výletní. Oblečená jsem byla hodně, protože dopoledne ještě bylo chladné. M.
doplněno 06.04.18 08:40:

Jechovec. Na Vysočině. Studený vítr a rukavice *smich*

Ale odpoledne už bylo lepší *slunce*

Jaké bylo vaše Velikonoční pondělí
Jaké bylo vaše Velikonoční pondělí #2
lucka*
hodnocení

A kdepak jste byla na výletě?:) Tady nebyla ani zima, už po ránu se dalo vyjít ven v tričku.. nebylo to na dlohodobější pobyt, ale byl to krásný příslib blížících se teplých dnů :)

vilik*
hodnocení

0x
U nás tyto, pro někoho trapné zvyky, slavíme. Pečeme mazance, barvíme vajíčka, pleteme pomlázku. Letos jsme i v neděli koukali na mši;)
Ženská část rodiny by se snad cítila i poníženě, kdyby opravdu nikdo nepřišel, proto bych si nedovolil koledování vynechat.
Jenže co je to platné, když neotevře ani jedna sousedka, ani téměř nikdo ze širšího okolí. Koledníky berou pomalu jako žebráky. Neřekl bych nic, kdyby neotvíraly jen cizím nebo opilým, ale neotvírají nikomu.
Pak si všichni jen stěžují, že se v obci nic neděje, že kultura upadá, lidi se nesdružují a celá společnost jde do háje.
Ovšem na druhou stranu, zkuste navrhnout zrušení volného dne a ti zamčení doma budou určitě moc šťastní, že místo absolvování potupných starodávných nesmyslů a přežitých církevních nepochopitelností, které beztak už nikdo z nich nechce provozovat, nakráčejí v pátek i v pondělí radostně na sedmou do práce, že?
Ale zpět k otázce. Tedy u nás v rodině to probíhá tak, že se domluvíme na střídačku na pozvání ke společnému obědu, kde proběhne samozřejmě i ta koleda:), případně chlapci dojedou na otočku k pár blízko bydlícím příbuzným.
zelenydabel*

od kdy se klepe. Dveře normálně vykopnete a vyšviháte vše, co Vám přijde pod ruku.

zelenydabel*
hodnocení

0x

My jsme si šli zalétat na mašinách. A stálo to za to. Jeden Mig kompletně rozflákaný a jedna octavia RS sešrotovaná na padrť.

Samo zde mluvím o rc modelech a nikdo živý a neživý nepřišel k újmě a ani jsme nikoho netyráli a nikdo netrpěl. Krom manželky :D :D na kterou jsme naletávali :D : D :D

doplněno 06.04.18 13:13:

jinak samo sebou, dopoledne jsme vyšlehali a namočili, co se dalo.

lucka*
hodnocení

u vás holky i namáčíte či co? já myslel, že to by měli holky, když přijdou kluci pozdě? :D

hodnocení

0x

Pracovni:(
Ale tady olomoucky.denik.cz/... bylo nedavno veselo:)

lucka*
hodnocení

To je hustý, jak jim tam dávají tanga místo pentlí na ty pomlázky! :D to by mě nenapadlo :D

hodnocení

0x

Jako každý jiný den. Nebo vlastně ne. Zrovna jsem měla zánět ucha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]