- no na druhou stranu - taky pravda ! - člověka holt někdy napadají úplné pitominy ... ale úžasné na této Poradně je právě to, že zdejší účastníci (rádci) mají pochopení i pro takové "zoufalce" - a to je fajn, ne?
barbakan*
Ještě žě se k tomu veřejně přiznáš, že jsi zoufalec.
Vždyť jistě čtvrtina rádců má své křestní jméno přímo v nicku. Někdo ve zdrobnělině, někdo s číslicemi, někdo psané pozpátku, ale je to dobře rozpoznatelné. A několik dalších zde své křestní jméno při nějaké příležitosti přímo uvedlo.
Viléme, Hynku, Jarmilo... Pokud se rádcové mezi sebou navzájem znají, proč by se neměli oslovovat jménem. Nevidím v tom problém. Nebo jak jste to myslel?
Vilém by mohl být třeba vilík, co sem přispívá. Jinak mají většinou zde uživatelé vymyšlené přezdívky a je to tak asi lepší. Zatím jsem tu neviděla nikoho s přezdívkou čuník nebo čumil.
Co kdybyste vysvětlil, jak to myslíte, "barbakane". Třeba když se budu chtít obrátit přímo na Vás a vím, že je vaše přezdívka "barbakan", tak jak jinak bych Vás měla oslovit?
barbakan*
Můžete satama oslovit Pavle, on své jméno používá normálně mezi sys, adminem a mnoha uživateli. Já se považuji za bezejmeného, pouze pod nickem, který toho o mne mnoho nepoví.
Nojo, ale když mi třeba zrovna "satam", k tomu nedal svolení a má tady ten svůj "nick", tak si myslím, že by se mu to taky nemuselo líbit. A pak, Pavlů je hodně, ale "satam" je jen jeden , takže nemůže dojít k omylu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.