Nejste přihlášen/a.
Nevím o tom, že by se mi nějaký sen vyplnil, ale celý život jsem měla barevné a bohaté sny. Jednou jsem si pověsila do ložnice indiánský "plašič zlých snů" a nevím, jestli to byla náhoda, ale od té doby jsem si nepamatovala jediný sen a to ani poté, co jsem jej po delší době odstranila. A tak tomu je doposud. Občas mi sice přijde informace seshora, ale to není sen, to se na ten moment naprosto probudím a vidím nějaký obraz, kterému někdy ani nerozumím, nebo se mi rozsvítí obrazovka s textem, který mi dává informaci naprosto srozumitelnou, nebo odpověď jasnou, někdy zase těžko pochopitelnou, někdy přijde vysvětlení později, až se něco přihodí. Posledně to byl text "matka potřebuje vyčistit cévy", byla to pravda, jen jsem to odkládala na příhodnější dobu. Minulý měsíc mi máma zemřela a měsíc před tím, jsem "na obrazovce" uviděla vlastní třesoucí se ruku, což jsem si taky neuměla vysvětlit. Je to krátké sdělení a hned se to vypne, pak spím dál. Lucidní snění nemám, ani po něm netoužím. Informací je na internetu dost, meditace i knihy. Tady se asi moc nechytíte.
Dobrý den,
před lety jsem četla, že některé sny se mohou vyplnit. Ovšem, je to tím, že v reálném životě něco prožíváme a následky toho si přebíráme i do spánku. Dám příklad za mě, když se připravuji na obzvlášť těžkou zkoušku a pracují mi dost nervy, no! prostě mám strach. Můj mozek v noci nejspíš tuto informaci zpracovává, protože se mi i o té zkoušce i zdá. Několikrát se za noc i probudím. V noci zkoušku samozřejmě neudělám, a když rupnu u té skutečné zkoušky ve škole, můj sen se vlastně vyplnil. Není to ale o něčem nadpozemském, ale o tom, že něco určitého prožíváme, co si bereme i do svého snu. To je můj názor a zkušenost se sny. Věrka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.