Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konopné masti a odběry krve?

Od: hahanaj* odpovědí: 8 změna:

Včera jsem měla se známou docela zajímavou polemiku- jestliže pravidelně používá konopnou mast , projevilo by se to v krevních testech?Je přeci jasné, že při použití se mast vstřebává do kůže a tkáně . Jak tedy to je -co myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ano, dalo by se to při odběru krve zjistit, ale jelikož se při běžném krevním vyšetření netestuje, tak se na to nepřijde.

hodnocení

0x

Oficiální konopné masti nemají žádný měřitelný obsah THC. S mastí doma vyrobenou je to samozřejmě jiné. Metabolidy THC jsou v krvi prokazatelné více jak 30 dní. Vstřebávání kůží ale bude oproti kouření minimální a taky souhlasím s tím, že běžné krevní testy se přítomnost THC nezaměřují.

jklk
hodnocení

0x

Pokud je v masti THC tak se dostane i do těla a v krevním testu bude. V krvi zůstávaji zbytky THC dlouhodobě a jdou zjistit i za několik měsíců.

Běžně prodávané masti jsou z technického konopí bez THC, podomácku dělané masti z Marihuany THC obsahují.

lidus*
hodnocení

0x

Mám RS a na krevní testy chodím pravidelně, jelikož všude se šetří tak dělají vždy jen to co se po nich chce-u mě tedy ¨jak mi škodí léky které beru, na konopí NE i když se před lékařem jeho používáním netajím.

hodnocení

0x

Fundovanou odpověď by Vám pravděpodobně poskytl jen lékař.

Nicméně jsem se jednou na transfúzní stanici ptal, jak je to s darováním krve po kouření marihuany a bylo mi řečeno, že uživatel by neměl darovat krev 6 měsíců od posledního jointa.

hahanaj*
hodnocení

Všem děkuji za příspěvky.

jabraka*
hodnocení

0x

Při kontrole policejní na obsah THC se samozřejmě používání konopí zjistí.

JB

filly
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]