Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená, doprava lodí

Od: samurraj® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nemohu nikde najít cestovku, která by měla možnost dopravy autokar + trajekt. Jelikož se bojím letadlem, tak hledáme tuto alternstivu , děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neuvádíte lokalitu, resp. kde by ta dovolená měla být. Ovšem, např. Sicílie je krásná a autobusem dostupná - trajekt jede přes Messinskou úžinu (asi 3 km a 1/2 hodiny času). Zdravím!

zajezdy.cz/...

hodnocení

Díky za odkaz, ale to jsou všechno okružní plavby, které jsou samozřejmě také krásné. Před lety jsme byli na Korfu, kdy autokarem jsme jeli do Janova a otamtud trajektem na Korfu.

ben®

samurraj - namátkou jsem kouknul na první dva zájezdy v odkazu a to nejsou okružní plavby. Možná jen ta poslední, ale jinak se jede snad autobusem. Rozklikněte si ty zájezdy.

hodnocení

Já jsem to možná špatně pochopil, oni u všech těch zájezdů maj ikonku autokaru, ale možná to mají již přímo zkombinované s trajektem, nikde o tom nepíšou, ale asi to tak je myšleno. Díky za stránku.

72mona3*
hodnocení

0x

Omlouvám se, že neodpovím, ale volná diskuze to snad snese.

Taky bych se bála letět: novinky.cz/...

;)

Děti řvou všude možně, nejen v letadle.

72mona3*

Ano. Ale vždycky máte možnost úniku *bezim*

hodnocení

0x

A nestaci ubytovani ( booking.com/... + trajekt ( directferries.cz/...

hodnocení

Tohle na mě moc není. Já mám raději když mám všechno v jednom od jedné cestovky.

rv*
hodnocení

0x

Schválně bych letěl letadlem. Jiný si platí za zážitek, a já bych ho měl automaticky.

hodnocení

Já jsem taky asi 4x v životě letěl letadlem, ale vždy to bylo o nervy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]