Dobrý den, jsem u O2 s předplacenou kartou. Již roky. Ale jejich služby se mi již nelíbí. Ty tzv. odměny za dobití jsou jen zlodějna, když nevyčerpám danou částku na simkartě do jimi stanovené doby, tak mi ty peníze ukradnou. Chovají se jak despoti. Chci se proto zeptat, jak je to např. u Vodafonu... Nedělám si iluze o "českých" službách. A od té doby, co je zaveden paušál (cca 750Kč měsíčně), tak zase většina (státních) firem zavedla placené telefony. Paušál nepaušál = zlodějna. Když potřebuji zavolat např. na Plyn, el..., vše se platí!
Ano, když si potřebuješ kamkoliv zavolat, tak se platí. To není zlodějna, zlodějna by byla, kdybys neplatil.
Nicméně já mám tarif 100 Kč měsíčně "paušál", ve kterém je zdarma 100 minut volání + 50 SMS + 150 MB dat, což je pro mě docela dostačující. Ovšem na tento tarif musíš mít dítě ve Skautu
Kdyby jste to četl pořádně, tak jsem psala, že od zavedení paušálu si firmy (ty co skutečně potřebujete - plyn, elektřina...)zavedli extra placený tarif - 950..., 840... Takže to už zlodějna je! Zrušili tel.č., např. 227..., který se v paušálu NEplatí! doplněno 08.03.18 17:51: To se snažím, protože se mi nechce tuhle lumpárnu podporovat, ale někdy to prostě nejde. Hlavně když něco potřebujete rychle.
Proč by měla mít nějaká firma volání k ní zdarma? A pokud to nějaká má, kdo ten telefon platí? Hádej.
tondac*
Tazatel se rozčiluje, že po zavedení tzv neomezených tarifů si operátoři kreativně dotvořili ceníky a volání na tzv barevná čísla (zavedená kdysi kvůli levnějšímu celorepublikovému volání pro zákazníky) začali účtovat mimo neomezené volání.
Rekl bych ze cca 1/2 kontaktu bude jeste fungovat mesec.cz/... . Zkus jinyho operatora, zalezi kolik a za co utratis. Najdi si ceniky nebo nejakou kalkulacku na tarify (CEZmobil, Kaktus, One Mobile).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.