Nejste přihlášen/a.
S aukcemi, kde se platí za příhoz se roztrhnul pytel. Ale narazil jsem na jednu cipmania.cz, kde ukazují u příhozů IP adresy. Co si o tom myslíte? Také je to docela povedené po grafické stránce a kontakty jsou také v pohodě. Často nebývají vůbec nebo jsou schované tak, že se ani nedají nalézt. Máte s tím již někdo zkušenosti? Vyhrál jste už někdo něco?
Je to podraz presne jakym je bonus.cz
Uzivatel " cipback " by podlevyhranych aukci nedelal nic jineho, jenom by 35! hodin denne sedel u complu a prihazoval...
To co ostatní, pokud chceš vyhodit peníze a "zahrát si" s malou pravděpodobností výhry tak se klidně zapoj.
A ty IP adresy mají být důkaz čeho? Jedna věc je že se ti tam vypisují nějaké údaje, druhá věc je jestli jsou pravdivé...
Já jsem s nimi nadmíru spokojen, podle mě jsou mnohem lepší a průhlednější než je bonus.cz.
Čipback je služba, to není nějaký ten robot, mají to v pravidlech a podmínkách.
Mně se to zobrazování IP adres líbí, vždyť si přece každý sám může zjistit, jakou má IP adresu a z jaké přihazuje. Takže kdyby ji někdo záměrně změnil, tak by se to poznalo, ikdyž je pravda, že to mnozí z nás nesledují. Ale já se na to schválně podíval, protože jsem měl problémy u bonus.cz a IP sedí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.