Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukce cipmania.cz a zobrazování IP adres

Od: orffi* odpovědí: 5 změna:

S aukcemi, kde se platí za příhoz se roztrhnul pytel. Ale narazil jsem na jednu cipmania.cz, kde ukazují u příhozů IP adresy. Co si o tom myslíte? Také je to docela povedené po grafické stránce a kontakty jsou také v pohodě. Často nebývají vůbec nebo jsou schované tak, že se ani nedají nalézt. Máte s tím již někdo zkušenosti? Vyhrál jste už někdo něco?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

0x

Je to podraz presne jakym je bonus.cz

Uzivatel " cipback " by podlevyhranych aukci nedelal nic jineho, jenom by 35! hodin denne sedel u complu a prihazoval... *bzum*

orffi*

"cipback" je služba, ne uživatel ;), jina jsem přihodil ty 3 čipy zdarma a IP adresa souhlasila, ale jak píče petr123...je to o té pravděpodobnosti.

petr123*
hodnocení

0x

To co ostatní, pokud chceš vyhodit peníze a "zahrát si" s malou pravděpodobností výhry tak se klidně zapoj.

A ty IP adresy mají být důkaz čeho? Jedna věc je že se ti tam vypisují nějaké údaje, druhá věc je jestli jsou pravdivé...

praguenhl

Já jsem s nimi nadmíru spokojen, podle mě jsou mnohem lepší a průhlednější než je bonus.cz.

Čipback je služba, to není nějaký ten robot, mají to v pravidlech a podmínkách.

Mně se to zobrazování IP adres líbí, vždyť si přece každý sám může zjistit, jakou má IP adresu a z jaké přihazuje. Takže kdyby ji někdo záměrně změnil, tak by se to poznalo, ikdyž je pravda, že to mnozí z nás nesledují. Ale já se na to schválně podíval, protože jsem měl problémy u bonus.cz a IP sedí.

petr123*

Co to je za nesmysl? Zkontrolovat si můžu samozřejmě IP u vlastního příhozu, ale pokud mě tam přebije uživatel Pepa a u něj bude nějaká IP, tak stejně nevím jestli to není nějaký robot...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]