Nejste přihlášen/a.
Narazila jsem dneska na tohle, zkuste se tam podívat a jestli znáte svou krevní kupinu, porovnejte to s tím, co o sobě víte, jestli to bude sedět. Já jsem to vyzkoušela a docela to sedí a i na mé děti. ![]()
Ony totiž ty krevní skupiny po dlouhá tisíciletí vznikaly a stále se "tvarují". Prapůvodní údobí dějin a oblasti jsou charakteristické určitou stravou. Krev a to, co trávíme a koluje nám v krvi, se po věky setkává a ovlivňuje . Specifické lektiny obsažené v jednotlivých potravinách buď krevní skupině vyhovují, je na ně zvyklá, nebo jsou neutrální, nebo organismus svou cizorodostí zatěžují, až se chovají jako alergeny.. Krevní skupina O je nejstarší a to jsou lovci, jimž vyhovuje masitá strava, snesou větší fyzické zatížení, delší pauzy mezi jídly Masožravci jsou agresivnější. A už jsme na hraně psychologie. ." A" je u nás taky ještě početnější skupina, to jsou prvotní pěstitelé, zemědělci ,těm vyhovuje víc rostlinná strava, nemají takovou zatížitelnost, např. v treninku potřebují více odpočinku, než nulky a zase nejlépe zvládají případný přechod na vegetariánskou stravu. U těch jsou mírnější projevy častěji typické.. "B" jsou pastevci, pouštní národy, kterým nejméně vadí mléčná strava. Jsou u nás méně častá skupina. Nejnovější je AB, jakási kombinace, nejvíc jich je v Itálii, u nás nejméně.
Ono je to strašně zjednodušené, spíš do zábavních článků, protože tam je ještě spousta podskupin. Pro každou z těch skupin jsou charakteristické sklony k určitým onemocněním. Fyziologické funkce, jako trávení, krevní oběh, imunita, endokrinní žlázy souvisí s myslí, s psychikou..Takže i ta typologie v článku může být výstižná.
Viliku, nemá to žádný vědecký podklad, je to jen pro pobavení. Já jsem si to ráno přečetla a pobavilo mne to. Nic víc nic méně. Nedělám z toho vědu. Neberu to jako informaci, která mnou zacloumala a změnila mi názor život. Kdybych se na svět dívala jenom vážně a hledala ve všem, co si kde přečtu, vědu, tak se raději začnu odnaučovat číst ...
Berte to s nadhledem. ![]()
Koukla jsem na to ty dobré vlastnosti rozhodně u sebe postrádám, ale našla jsem i špatnou, kterou tedy nemám. Nemohu říci, že to docela sedí, spíše říkám, že na mne to docela nesedí. ![]()
Bylo by docela zajímavé, kdybychom všichni napsali, ke které skupině patříme.
Hned bychom pochopili, proč ten který z nás, reaguje tak, jak reguje. ![]()
I chutě na jídlo prý se rozlišují podle krevních skupin, já "A" miluji vařené brambory a mrkev, kamarádka je jiná skupina, nevím jaká ale řekla mi...fůj...vařené brambory a mrkev, no to bych nepozřela. ![]()
Nejlepší je, že jako příklad k jednotlivým skupinám nám předkládají různé světoznámé hollywoodské herce, známé osobnosti a americké zpěváky. Jakoby jsme jim byli něčím podobní. Asi nejsme, když nejsme tak úspěšní a všichni nehrajeme, nezpíváme a nemáme modrou krev. Podle jinýho testu jsem prý podobná Nicole Kidman.![]()
Na tomhle, horoskopech a podobnych vecech je krasne videt, jak nejruznejsi vestci, kartarky, astrologove a podobna individua dokazi jednoduse manipulovat s usudkem lidi.
Vse v tom clanku je psano v pozitivnim duchu. I ta negativa jsou pouze do zdani negativnosti zabalena pozitivni sdeleni. Kdo by se tedy rad nestotoznil s cimkoliv, co se tam o nem udajne pise.
ps. Nesedi to na mne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.